MUREKLA

VOOR PROFESSIONELE PROMOTIEVIDEO'S

Promotievideo laten maken

Wilt u graag een promotievideo laten maken en uw producten of diensten op een aantrekkelijke manier presenteren? Murekla heeft haar sporen inmiddels verdiend als video productie bedrijf met het maken van vele productievideo's. Ons bedrijf bestaat uit ervaren cameramensen en editors die dagelijks voor bedrijven, instellingen en overheden aan de slag zijn. Murekla vertaalt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de promotievideo.

Wilt u een promotievideo laten maken die de hoogtepunten van uw bedrijf/product laat zien? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de opties.

Promotievideo laten maken door Murekla

Wat kunt u verwachten wanneer u een promotievideo laat maken door Murekla? Wij hebben het voor u opgesomd:

  • Persoonlijkheid en deskundigheid
  • Snelheid van handelen
  • Omzetten van ideeën naar productie
  • Combinatie van productie, kennis, advies en zendtijd
  • 30 jaar ervaring in de wereld
  • Éen aanspreekpunt
  • Onafhankelijk zendtijdadvies
  • RTV commercials van concept tot eindproduct
  • Composities op maat

Voorbeelden promotievideo's

Soorten promotievideo's

Bedrijfsfilm

Met een goede bedrijfsvideo bent u overtuigender dan uw collega’s in (en op) de markt. Uw boodschap, producten en diensten komen direct over en blijven langer hangen. Uw uitstraling is modern en eigentijds. En dit alles zonder zwaar te drukken op uw pr-budget. Een professionele bedrijfsvideo is ideaal als personal touch op uw eigen website of in de lounge van uw organisatie. Ook kunt u uw socialmedia-relaties verrassen met een videoproductie. Of maak uw boodschap via een bedrijfsfilm wereldkundig via YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Moodfilm

Eén van Murekla’s specialiteiten is de moodfilm. Met de moodfilm voegt Murekla een extra dimensie toe aan het genre voorlichtingsfilms. Het werkt zoals een gedramatiseerde documentaire. Gefilmde informatie wordt in één klap heel aansprekend voor het publiek. Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Daar gaat het bij moodfilms om.

Productinformatie film

Een productinformatiefilm, ook wel een productvideo genoemd, is een video die specifiek is gemaakt om informatie over een product te delen. Het hoofddoel van deze film is om potentiële kopers of geïnteresseerde consumenten informatie te geven over een bepaald product of dienst. Productinformatiefilms kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals marketing, educatie en verkoopbevordering.

Inkopen reclame zendtijd
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Promotievideo laten maken 3

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials voor landelijke en regionale omroepen. Kies uit full motion of grafische tv commercial.

Promotievideo laten maken 4

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Promotievideo laten maken 5

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal. Het Murekla team heeft inmiddels 30 jaar ervaring en kent de vele ins en outs en hoe je een goede radio commercial moet maken.

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll naar boven