MUREKLA

VOOR PROFESSIONELE BEDRIJFSFILMS

Bedrijfsfilm laten maken door Murekla

Murekla heeft haar sporen inmiddels verdient als video productie bedrijf met het maken van vele bedrijfsfilms. Ervaren cameramensen en editors die dagelijks voor bedrijven, instellingen en overheden aan de slag zijn. Murekla vertaalt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de bedrijfsfilm.

De informatie die u wilt overbrengen, visualiseert videoproductiebedrijf Murekla in aantrekkelijke beelden, eventueel ondersteund door gesproken informatie. In de vorm van een interview of met een begeleidende voice over. Waar u ook een presentatie wilt geven – op een beurs, op uw website, social media, bij ontvangst van gasten, voor andere pr-doeleinden – een bedrijfsfilm vertelt uw verhaal op de meest aansprekende manier.

Animatie bedrijfsfilm

Naast een gefilmde video kunnen wij u ook voorzien in een geanimeerde bedrijfsvideo. U kunt een geanimeerde video bijvoorbeeld gebruiken om verschillende zaken uit te leggen. Het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor een combinatie van animatie en film.

Drone video

Drones worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in video’s. Dus ook in bedrijfsvideo’s. Murekla maakt professionele bedrijfsfilms voor een scherpe prijs. Indien gewenst kunnen we ook tegen lage meerkosten drone video laten maken voor spectaculaire luchtbeelden. Deze beelden kunnen goede meerwaarde geven aan uw bedrijfsfilm.

Moodfilms geven een extra dimensie aan voorlichtingsfilms

Eén van Murekla’s specialiteiten is de moodfilm. Met de moodfilm voegt Murekla een extra dimensie toe aan het genre voorlichtingsfilms. Het werkt zoals een gedramatiseerde documentaire. Gefilmde informatie wordt in één klap heel aansprekend voor het publiek.

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

Voorbeelden Moodfilms

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

Met een goede bedrijfsvideo bent u overtuigender dan uw collega’s in (en op) de markt. Uw boodschap, producten en diensten komen direct over en blijven langer hangen. Uw uitstraling is modern en eigentijds. En dit alles zonder zwaar te drukken op uw pr-budget. Een professionele bedrijfsvideo is ideaal als personal touch op uw eigen website of in de lounge van uw organisatie. Verras uw socialmedia-relaties met een videoproductie. Maak uw boodschap wereldkundig via YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U ziet het: als uw professionele partner voor videoproducties denkt Murekla graag met u mee voor het maken van een professionele bedrijfsvideo. En natuurlijk kunnen wij nog veel méér voor u betekenen op het gebied van video en geluid. Neem dus gerust contact met ons op.

Inkopen reclame zendtijd
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Bedrijfsfilm laten maken 3

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen!

Naast het produceren van mooie beelden vanaf de grond kunt u ook Drone Video laten maken door de experts van Murekla. Dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.

Bedrijfsfilm laten maken 4

INKOOP ZENDTIJD

Kies voor een moodfilm van Murekla

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

shallow focus photography of image stabilizer

360 GRADEN TOURS

Murekla is een Google Trusted Street view Agency.

360 Graden fotografie en virtuele tours zijn hot. Logisch, met een virtuele tour loopt de kijker als het ware door uw bedrijf, camping, hotel of bouwlocatie. Murekla is Google Streetview trusted agency, dat zit wel goed.

Bedrijfsfilm laten maken 5

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials voor landelijke en regionale omroepen. Kies uit full motion of grafische tv commercial.

Bedrijfsfilm laten maken 6

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Bedrijfsfilm laten maken 7

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal. Het Murekla team heeft inmiddels 30 jaar ervaring en kent de vele ins en outs en hoe je een goede radio commercial moet maken.

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar top

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Laten we samen eens de mogelijkheden bespreken tijdens aan gratis adviesgesprek. Ik vertel je alles wat je moet weten als je gaat adverteren op de radio of op TV.