MUREKLA

DRONE BEELDEN IN 4K

Drone video laten maken

Een drone video laten maken voor een bedrijfsfilm, online video, evenement of televisieprogramma kan je gerust overlaten aan de drone video experts van Murekla. Onze 4K dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Onze drone film kan gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en voor overheden. Onze dronebeelden geven een geweldig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. De drone opnames passen wij toe in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en TV commercials. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. We vertellen graag meert over de mogelijkheden.

Drone video laten maken door Murekla

Waarom een drone video laten maken door Murekla? De voordelen op een rij:

  • Een aanspreekpunt
  • Onafhankelijk zendtijdadvies
  • RTV commercials van concept tot eindproduct
  • Composities op maat

Drone video

Wanneer u ervoor kiest om een drone video te laten maken, valt u op bij uw klanten. Hoe? Een drone video presenteert uw bedrijf of event met spectaculaire en niet-alledaagse beelden. Het zogenoemde vogelperspectief van een luchtvideo zorgt voor schitterende beelden van het bedrijfspand of het evenement en omgeving. Iedere gebeurtenis staat mooi op de video en maakt indruk. Van de bouw van een nieuw pand tot een business event dat u organiseert. We zijn benieuwd welke beelden u door ons wilt laten maken. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Effectief promotiemiddel

Vervolgens kunt u deze video publiceren op de website, verwerken in een e-mailcampagne of verspreiden via de verschillende social media kanalen van uw bedrijf. Wist u dat uit onderzoek blijkt dat een drone video een effectief promotiemiddel is? Uit onderzoek blijkt dat 65% van de managers bezoekt nadat diegene een video bekeken heeft? U kunt een drone video dus zien als het visitekaartje van uw bedrijf. Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de managers een video bruikbaar vindt tijdens het maken van afwegingen gedurende het aankoopproces. Een goede reden dus om te investeren in een goede drone video!

Van idee tot productie

Wij verzorgen het maken van een dronevideo van A tot Z. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek gaan we met elkaar om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard luisteren we graag naar uw wensen en denken we graag met u mee. Zodra we er over uit zijn welke shots we maken, gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard monteren we de video voor u, zodat u daar geen omkijken meer hebt.  Wanneer we de video bij u aanleveren is hij helemaal klaar. Klaar voor publicatie!

Professionele dronepiloten

Murekla vliegt hoofdzakelijk voor eigen videoproducties, maar we vliegen regelmatig met onze drones voor reclamebureaus, videoproductiebedrijven en omroepen. Deze organisaties willen regelmatig een drone huren met piloot. Wij zijn voor deze bedrijven een betrouwbare, snel inzetbare partner. We hebben professionele dronepiloten in huis die elk drone shot perfect kunnen uitvoeren tijdens het vliegen.

Drone beelden in 4K

Wij vliegen met drones van het merk DJI. Deze drones filmt drone beelden in Ultra HD 4K formaat. De 4K camera levert vlijmscherpe dronebeelden die inzetbaar zijn in elke videoproductie. Door luchtopnames te combineren met video vanaf de grond krijgt u een ijzersterke videoproductie. Murekla is een gecertificeerd dronebedrijf en is in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen voor een veilige productie. Op deze manier weet u zeker dat uw luchtvideo bij ons in veilige handen is.

Wilt u ook een verpletterende indruk achterlaten op potentiële en huidige klanten? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar (0172) 410 109 of een e-mail te sturen naar info@murekla.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u van meer informatie te voorzien.

Drone video laten maken 3
Drone video laten maken 4

Axel Wagenaar

Producent

Op zoek naar een passende stem voor uw videoproductie of radio-commercial? Ik help je hier graag bij!

Drone video laten maken 5

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Drone video laten maken 6

INKOOP ZENDTIJD

Kies voor een moodfilm van Murekla

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

shallow focus photography of image stabilizer

360 GRADEN TOURS

Murekla is een Google Trusted Street view Agency.

360 Graden fotografie en virtuele tours zijn hot. Logisch, met een virtuele tour loopt de kijker als het ware door uw bedrijf, camping, hotel of bouwlocatie. Murekla is Google Streetview trusted agency, dat zit wel goed.

BEDRIJFSFILMS, RADIO- & TV-COMMERCIALS

Vraag jouw offerte nu aan

* Wij sturen de offerte binnen 2 dagen toe.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven