MUREKLA

DRONE BEELDEN IN 4K

Drone Video laten maken

Een drone video laten maken voor een bedrijfsfilm, online video, evenement of televisieprogramma kan je gerust overlaten aan de dronevideo experts van Murekla. Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Onze drone film kan gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en voor overheden. Onze drone beelden geven een geweldig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. De drone opnames passen wij toe in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en TV commercials.

Drone huren

Murekla vliegt hoofdzakelijk voor eigen videoproducties maar regelmatig vliegen wij met onze drones voor reclamebureaus, videoproductiebedrijven en omroepen. Deze organisaties willen regelmatig een drone huren met piloot en Murekla is voor deze bedrijven een betrouwbare, snel inzetbare partner. Murekla heeft 2 professionele dronepiloten in huis die elk drone shot perfect kunnen uitvoeren.

Drone beelden in 4K

Wij vliegen met drones van het merk DJI. Deze drones filmt drone beelden in Ultra HD 4K formaat. De 4K camera levert vlijmscherpe dronebeelden die inzetbaar zijn in elke videoproductie. Door luchtopnames te combineren met video vanaf de grond krijgt u een ijzersterke videoproductie. Murekla is een gecertificeerd dronebedrijf en zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen voor een veilige productie.

Opvallen met dronebeelden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, (0172) 410 109 of via e-mail, info@murekla.nl

Drone video laten maken 3
Drone video laten maken 4

Axel Wagenaar

Producent

Op zoek naar een passende stem voor uw videoproductie of radio-commercial? Ik help je hier graag bij!

Drone video laten maken 5

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Drone video laten maken 6

INKOOP ZENDTIJD

Kies voor een moodfilm van Murekla

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

shallow focus photography of image stabilizer

360 GRADEN TOURS

Murekla is een Google Trusted Street view Agency.

360 Graden fotografie en virtuele tours zijn hot. Logisch, met een virtuele tour loopt de kijker als het ware door uw bedrijf, camping, hotel of bouwlocatie. Murekla is Google Streetview trusted agency, dat zit wel goed.

BEDRIJFSFILMS, RADIO- & TV-COMMERCIALS

Vraag jouw offerte nu aan

* Wij sturen de offerte binnen 2 dagen toe.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar top

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Laten we samen eens de mogelijkheden bespreken tijdens aan gratis adviesgesprek. Ik vertel je alles wat je moet weten als je gaat adverteren op de radio of op TV.