MUREKLA

RADIOCOMMERCIALS MET EEN BOODSCHAP

Radio commercial | van concept tot eindproduct

Radio commercial laten maken? Ondanks dat veel mensen roepen dat radio achterhaald is, is radioreclame in 2021 toch nog een uitstekende keuze om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Adverteren middels radioreclame vraagt om expertise en jarenlange ervaring. Wij zijn Murekla, een toonaangevend bedrijf op het gebied van radio reclame maken. Zo bestaat de studio waar wij jouw radio commercial maken uit meerdere onderdelen.

Wij beschikken onder andere uit een geluidsdichte spreekcel en een afzonderlijke geluidsstudio. Maar ook over een beeld- en montage studio. Wij hebben door de jaren heen al vele commercials ontwikkeld voor vele tevreden klanten. Zie hiervoor onze reviews!

30 jaar ervaring in het vak – snelheid

De volgende punten staan centraal bij onze dienstverlening:

 • Persoonlijkheid en deskundig;
 • Wij handelen zeer snel;
 • Al vanaf 1250,- euro;
 • Bereik je doelgroep met een creatieve omzetting van ideeën naar een concept radio of TV reclame;
 • Combinatie van kennis en advies, voor de inkoop van zendtijd en productie;
 • Het totale plaatje: voor een media uiting via radio of televisie;
 • 30 jaar ervaring in medialand

Neem direct contact met ons op als je een radioreclame wilt laten maken. Wij staan voor jou klaar en denken graag met jou mee. Via ons bereik je jouw doelgroep op de juiste manier. Neem contact op via ons contactformulier.

Radio Commercial laten maken 3

Vul je gegevens in en wij bellen binnen 24U


Radiocommercials 1 stemmig


Radiocommercials meerstemmig


Radiocommercials met zang


Radio Commercial laten maken 4

RADIO COMMERCIALS

Adverteren op de radio.

Murekla is een onafhankelijk media-adviesbureau voor inkoop van reclame zendtijd op radio. Wil je adverteren op de radio? Hier vind je meer informatie.

Inkopen reclame zendtijd

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Radio Commercial laten maken 5

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Meer naamsbekendheid door te adverteren op de radio

Een radio commercial maken in 2022 doet men natuurlijk niet zonder reden. Het brengt immers vele voordelen met zich mee:

 • Vergroten van naamsbekendheid;
 • Actiematige campagnes;
 • Radio is een goede aanvulling in de mediamix;
 • Radio met sociale media is een ijzersterke combinatie voor lagere budgetten.

Radio commercial laten maken door Murekla

Een radio commercial laten maken in 2022 door professionals doe je bij Murekla. Dit is immers een commercial die je naamsbekendheid vergroot. Murekla is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van radio commercials, voor landelijke, regionale en lokale uitzendingen. Pakkende radioreclames maken is dus ons dagelijks werk. Wij produceren vandaag nog!

De stem is een bijzonder belangrijk onderdeel van de commercial. Daarom hebben wij een uitgebreide stemmenbank met vele stemmen bekend van nationale radio en TV. Daarnaast beschikken we ook over een database met vele buitenlandse stemmen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef je wensen gerust aan ons door. We denken graag met je mee.

Een succesvolle radio commercial

Hieronder geven we enkele tips om een radio commercial succesvol te maken. Er zijn een aantal onderdelen die belangrijk zijn om te weten als je een radio commercial gaat laten maken.

 • Wat is de doelstelling van de campagne. Is dat merkbekendheid? (imago)? Of moet de radiocommercial een wervend karakter hebben?
 • Het is raadzaam om maximaal 1 tot 2 boodschappen in de commercial te verwerken. Commercials met 1 boodschap trekken beter de aandacht. Daarnaast zijn ze ook nog eens leuker om naar te luisteren
 • Vrouwenstemmen blijken een positieve invloed te hebben op de geloofwaardigheid. Hierin scoren vrouwen beter dan mannen. Tevens verhoogd de vrouwenstem de koop- en bezoekintentie. (bron: STER).

Jouw radioreclame direct op de radio

Naast het ontwikkelen van de radio commercial, kunnen wij ook zorgen dat deze op de radio komt. Wij werken samen met diverse mediabureaus voor het inkopen van zendtijd voor radioreclames. Daarnaast hebben wij inzicht in de kijk- en luistercijfers waardoor wij een effectief plan kunnen opstellen. Welke zenders leveren het hoogste bereik, hoe vaak moet de radiospot herhaald worden en wat zijn de juiste tijdvakken voor de radiospot?

Ben je er klaar voor om jouw radioreclame bij ons te laten ontwikkelen en direct op de radio te gaan uitzenden? Neem dan gelijk contact met ons op, wij gaan graag samen met jou naar de mogelijkheden kijken. Ook als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of door te klikken op de onderstaande button.

Radio Commercial laten maken 6

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

—————A = Goed in acteren —————- E = Enthousiast ———————-W = Warm ——————— Z = Zakelijk ———————— F = Frivool ————————- O = Op aanvraag

Voice-over mannen nederlands


Voice-over vrouwen nederlands


Voice-over buitenlands


Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll naar boven