ADVERTEREN OP DE RADIO MET MUREKLA

Zendtijd inkopen om te adverteren op radio

Radioreclame is altijd nog een bijzondere effectieve manier om de doelgroep te bereiken. Je kunt niet alleen het grote publiek bereiken maar ook specifieke doelgroepen. Radio is een vorm van media waarbij niet gezapt wordt. Er zijn lange luistertijden en ook de reclameblokken worden gehoord. Radioreclame wordt ook gehoord als de luisteraar niet actief luistert.

Bij radioreclame heb je per dag veel contactmomenten met de doelgroep. Jouw radiospot wordt door veel potentiële klanten gehoord en is hierdoor zeer effectief. Zie je dit wel zitten? Wij kunnen jou voorzien van een passende radiocampagne.

Vanwege onze samenwerking met een vooraanstaand mediabureau zijn we in staat om tegen reële tarieven zendtijd in te kopen voor het adverteren op de radio maar ook op TV. Samen zorgen we dat we jouw doelgroep weten te bereiken op de radio en/ of TV met een uitgekiende campagne.

Adverteren op landelijke radio?

Adverteren op landelijke radio biedt een groot aantal aan voordelen die bedrijven kunnen helpen hun doelen te bereiken en hun naamsbekendheid te vergroten. Landelijke radiostations bereiken een breed en divers publiek, wat adverteerders de mogelijkheid geeft om hun boodschap naar alle uithoeken van het land te Verspreiden. Radiocommercials kunnen regelmatig worden uitgezonden, waardoor adverteerders de kans krijgen om hun boodschap herhaaldelijk aan dezelfde doelgroep bloot te stellen. Dit helpt bij het opbouwen van merkherkenning en de boodschap duidelijk over te brengen in de hoofden van luisteraars.

Landelijke radiostations bieden vaak specifieke tijdvakken waarop bepaalde demografieën oververtegenwoordigd zijn. Adverteerders kunnen hun boodschap afstemmen op specifieke doelgroepen en marktsegmenten. Radioreclame kan goed worden gebruikt met andere marketingkanalen. Het kan dienen als een aanvulling op online campagnes, televisiereclame en andere promotionele activiteiten.

Kortom, adverteren op landelijke radio biedt een krachtig en veelzijdig platform dat in staat is om op grote schaal impact te maken en een blijvende indruk achter te laten bij luisteraars.

Al vanaf €10.000, 2 weken adverteren op de grote landelijke zenders?

Adverteren op online radio?

Radioluisteren doen nog steeds de meeste mensen via het FM ether signaal. Dat kan lineair zijn (analoog) of via DAB+ (digitaal). Daarnaast zijn er de streaming diensten bij gekomen. Ofwel radio luisteren via je PC of app op de telefoon of via je stereo installatie en televisie. Inmiddels luistert meer dan 25 % van de luisteraars via streaming radio. Dit noemen we “Online radio”.

Wil je online radio beluisteren heb je dus een Internet verbinding nodig. Online radio biedt een groot aantal voordelen voor kleine en middelgrote ondernemers. Een van de belangrijkste voordelen is de betaalbaarheid. In tegenstelling tot traditionele FM radio en de digitale DAB+ versie zijn de kosten voor het adverteren op online radio aanzienlijk lager, wat het toegankelijker maakt voor bedrijven met kleinere budgetten.

Daarnaast biedt online radio een gerichter bereik. Ondernemers kunnen specifieke stations kiezen die overeenkomen met hun doelgroep. Dit kan helpen bij het efficiënt inzetten van het advertentiebudget en het maximaliseren van de impact.

Nog veel interessanter is dat online radio de mogelijkheid biedt tot nauwkeurige targeting. Dit noemen we ook wel Geo-targeting. Ondernemers kunnen hun advertenties richten op specifieke doelgroepen in een SPECIFIEKE REGIO, wat de effectiviteit van hun radiocampagne vergroot. Dit zorgt ervoor dat hun boodschap wordt gehoord door de luisteraars die vallen binnen de doelgroep en in het gebied waarin de ondernemer zijn afzetmarkt heeft.

Al vanaf €2.000, 120.000 mensen bereiken via een online radiocampagne?

Adverteren op de radio 3

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Adverteren op de radio 4

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Inkopen reclame zendtijd

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Radiocommercials 1 stemmig


Radiocommercials meerstemmig


Radiocommercials met zang


Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven