MUREKLA

STEMMEN BEKEND VAN NATIONALE RADIO EN TV

Murekla heeft een eigen stemmenbank

De juiste voice over voor audio- en videoproducties, tv-commercials en radio commercials. ‘Hé, is dat…?’ ‘Hoor ik daar…?’ Murekla heeft zijn eigen Stemmenbank met vrouwelijke en mannelijke bekende stemacteurs en voice overs.

Bekende Nederlanders – dat wil zeggen: bekende voice overs van Nationale radio en televisie – zorgen voor extra attentie van uw boodschap. Dat is één van de redenen waarom Murekla graag gebruik maakt van deze professionele stemacteurs en voice overs. Maar natuurlijk ook vanwege de hoge kwaliteit van hun optreden: De juiste dictie, goede timing en met overtuiging gebracht.

Buitenlandse stemmen door native speakers

Om diezelfde reden maakt Murekla ook uitsluitend gebruik van native speakers bij producties waarin vreemde talen voorkomen. Stemacteurs, geboren in het land waar de gewenste taal gesproken wordt, bezitten een natuurlijke vanzelfsprekendheid die niet – of vrijwel niet – nagebootst kan worden.

Murekla heeft een vrijwel onuitputtelijke stemmenbank opgebouwd. Mannen en vrouwen, kinderen, typetjes. Maar zit een gewenste stem onverhoopt niet in deze selectie van voice overs dan zoekt Murekla net zo lang tot het juiste geluid gevonden is!

A = Goed in acteren

E = Enthousiast

W = Warm

Z = Zakelijk

F = Frivool

O = Op aanvraag

Voice over Mannen


Voice overs Vrouwen


Voice overs Buitenlands


Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven