MUREKLA

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

Reviews 3

"Murekla Audio & Video Producties; TOP!! Ik werk vanuit verschillende radiostations al jaren met Axel Wagenaar van Murekla Audio & Video producties. De productie van de commercial(s) zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle klanten zijn altijd zeer tevreden!! Ook het contact met alle klanten verloopt vlekkeloos. Kortom: een succesvolle radiocampagne begint met een hele herkenbare en kwalitatief goede commercial en Murekla Audio & Visuele Communicatie voldoet aan alle eisen! Zeker een aanrader!"

Mustafa Dogan

UW RADIO COMMERCIAL

Reviews 4

"Vanaf het eerste contact was Axel Wagenaar van Murekla oplossingsgericht. Op een prettige wijze dacht hij mee hoe er voor een beperkt budget toch een professionele radiocommercial gemaakt kon worden. En dat is absoluut gelukt. Binnen enkele dagen was de spot gereed en een week later was hij te horen in de ether op o.a. Radio 1,4 en 5. De commercial heeft er zeker toe bijgedragen dat het boek DE LAATSTE GETUIGE nog maandenlang goed verkocht bij de boekhandel. De volgende keer bel ik Murekla weer!"

FRANK KRAKE

AUTEUR/UITGEVER

Reviews 5

"Al een aantal jaren verzorgt Murekla voor ons de radio commercials, vooral het advies en de prettige ongedwongen omgang maakt het zeer plezierig, Axel bedankt voor je inzet, Groet Gerrit"

Gerrit Slaager

VENTA BENELUX

Reviews 6

"Fijn bedrijf om mee samen te werken. Schakelen super snel en zijn heel flexibel! Animaties zijn van mooie kwaliteit en ze denken goed mee. TOP!"

Anne Willems

PROJECTMANAGER 0930

Reviews 7

"Snel kunnen schakelen, pro-actief meedenken en kwaliteit leveren. De service van Murekla in een notendop"

Skihut Scheveningen

SKIHUT SCHEVENINGEN

Reviews 8

"Murekla, voor Haarlem105 een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren goed werk af voor een redelijke prijs. Doen niet moeilijk als het gecompliceerd wordt. En belangrijk, ze denken creatief mee. Top dus"

Peter Havinga

HAARLEM105

Reviews 9

"Er zijn weinig bedrijven die zowel creatief als commercieel kunnen denken.Dit is juist de expertise van Murekla. Van concept tot realisatie; steeds weer zetten zij een verrassend sterke commercial neer. Zeker een aanrader!"

Jan David Kleppe

SAM SAM COLLECTIEF

Reviews 10

"Recent een bedrijfsfilm laten maken door het enthousiaste team van Axel! We zijn ontzettend tevreden over de film en vooral het nakomen van de afspraken, ga zo door!"

Arie van der Wulp

VAN DER WULP VOLVO

Reviews 11

Wat een toppers! Snel & Professioneel en ook nog eens enthousiast. Als opdrachtgever was het heerlijk om samen te werken."

Martijn Haasbeek

BOEKHANDEL HAASBEEK

Reviews 12

"Murekla is een gepassioneerd bedrijf waar wij altijd fijn mee samenwerken, Murekla denkt mee om zo iedere productie de juiste vorm te geven. Voor ons word nooit kosten of moeite gespaard om een succesvol eindresultaat op te leveren."

Ruud Zeelenberg
Reviews 13

"Al jaren werken we samen met Axel van Murekla voor de productie van voice-overs voor onze videoproducties. Altijd een top-resultaat door de inzet van Murekla. Eindproduct is altijd professioneel en onze klanten zijn er zeer content mee. Murekla is een aanrader!"

Jan-Willem Jansen
Reviews 14

"Zeer aangename samenwerking en mooi eind resultaat. Murekla heeft precies de kwaliteiten en ervaring dat belangrijk zijn in een bureau. Wij zijn zeer trots op de mooie radio spot!"

Maria Irene Garcia Romay

LENOVO BENELUX

Reviews 15

"Fijne samenwerking en een nog beter resultaat. Televisiecommercials om met recht trots op te zijn. Murekla maakt het van begin tot eind!"

Peter Koning

MARKETING MANAGER RACE PLANET

Reviews 16

“Goeie jongens bij Murekla, werken professioneel, denken mee, en leveren snel.”

Fabian Krausz
Reviews 17

Wij zijn bijzonder ingenomen met de bedrijfsfilm die Murekla voor ons maakte. Het zijn prettige en deskundige mensen, die hun afspraken nakomen"

Gerro Sanders

DIRECTEUR ABONNEMENTENLAND

BEDRIJFSFILMS, RADIO- & TV-COMMERCIALS

Vraag jouw offerte nu aan

* Wij sturen de offerte binnen 2 dagen toe.

Éen Aanspreekpunt

Onafhankelijk Zendtijdadvies

Van Concept Tot Eindproduct

Composities Op Maat

Scroll naar top