MUREKLA

VOOR PROFESSIONELE DRONEFOTOGRAFIE

Dronefotografie, luchtfotografie met drones

Dronefotografie oftewel luchtfotografie met drones nodig? Voor spectaculaire luchtfoto’s met een drone van jouw bedrijf, vastgoedobject, evenement, camping, hotel, vakantieparken of van je huis? Met een luchtfoto geef je de kijker een prima overzicht van bijvoorbeeld het bedrijfsterrein. Voor de gecertificeerde dronepiloot van luchtfoto bedrijf Murekla is dit dagelijks werk. Murekla uit Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland heeft alle vergunningen voor zakelijke dronefotografie. Wij zijn actief met luchtfotografie door heel Nederland. Bewegend beeld nodig vanuit de lucht? Klik hier voor meer informatie over onze drone video.

Een drone luchtfoto maakt kijkers nieuwsgierig, valt op en is te gebruiken op alle media. Plaats de dronefoto op uw website of social media. Of gebruik de lucht foto’s in een brochure, folder, jaarverslag of ander drukwerk. Dronefotografie is ook leuk als cadeau, een mooie dronefoto afgedrukt op groot formaat canvas geeft altijd een wow-factor.

Dronefotografie luchtfotografie drones 3

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen!

Naast het produceren van mooie beelden vanaf de grond kunt u ook Drone Video laten maken door de experts van Murekla. Dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.


Dronefotografie luchtfotografie drones 4

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Dronefotografie luchtfotografie drones 5

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

VOORBEELDEN LUCHT FOTOGRAFIE

Dronefotografie luchtfotografie drones 6
Dronefotografie luchtfotografie drones 7
Dronefotografie luchtfotografie drones 8
Dronefotografie luchtfotografie drones 9
Dronefotografie luchtfotografie drones 10
Dronefotografie luchtfotografie drones 11
Dronefotografie luchtfotografie drones 12
Dronefotografie luchtfotografie drones 13
Dronefotografie luchtfotografie drones 14

Drone fotografie wetgeving

Murekla is een luchtfotobedrijf voor drone fotografie met een ROC-L drone vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Hierdoor mogen wij binnen de geldende wetgeving en verzekerd zakelijke vluchten met een drone mogen uitvoeren. Daarmee garanderen wij dat wij legaal en veilig opereren met een professionele crew voor de productie van dronefotografie.

Onze drone is ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-1XL en is verzekerd voor derden-aansprakelijkheid voor een bedrag van € 1.000.000,-.

Bij uw aanvraag voor luchtfotografie met drones controleren we altijd of uw luchtfoto opdracht uit te voeren is binnen de geldende regelgeving.

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven