Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

MUREKLA

VOOR PROFESSIONELE DRONEFOTOGRAFIE

Dronefotografie, luchtfotografie met drones

Dronefotografie oftewel luchtfotografie met drones nodig? Voor spectaculaire luchtfoto’s met een drone van jouw bedrijf, vastgoedobject, evenement, camping, hotel, vakantieparken of van je huis? Met een luchtfoto geef je de kijker een prima overzicht van bijvoorbeeld het bedrijfsterrein. Voor de gecertificeerde dronepiloot van luchtfoto bedrijf Murekla is dit dagelijks werk. Murekla uit Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland heeft alle vergunningen voor zakelijke dronefotografie. Wij zijn actief met luchtfotografie door heel Nederland. Bewegend beeld nodig vanuit de lucht? Klik hier voor meer informatie over onze drone video.

Een drone luchtfoto maakt kijkers nieuwsgierig, valt op en is te gebruiken op alle media. Plaats de dronefoto op uw website of social media. Of gebruik de lucht foto’s in een brochure, folder, jaarverslag of ander drukwerk. Dronefotografie is ook leuk als cadeau, een mooie dronefoto afgedrukt op groot formaat canvas geeft altijd een wow-factor.

Dronefotografie luchtfotografie drones 3

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen!

Naast het produceren van mooie beelden vanaf de grond kunt u ook Drone Video laten maken door de experts van Murekla. Dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.


Dronefotografie luchtfotografie drones 4

BEDRIJFSFILM

Ervaren cameramensen en editors met jarenlange ervaring.

Bedrijfsfilms en moodfilms zijn de specialiteit van Murekla. Altijd de juiste sfeer, scherpe beelden en een goed verhaal. Laat je inspireren door onze voorbeelden van professionele bedrijfsfilms.

Dronefotografie luchtfotografie drones 5

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Luchtfoto laten maken

Een luchtfoto laten maken met een drone is een prima manier om tegen lage kosten en snel luchtfoto’s te schieten. Luchtfotograaf Murekla heeft 2 gecertificeerde dronepiloten in huis met meerdere jaren ervaring in het maken van dronefoto’s. Met onze professionele drone maken wij haarscherpe luchtfoto’s in 16 megapixel kwaliteit. Onze drone is uitgerust met een live videoverbinding waardoor u, als klant, op de grond met de piloot kan meebeslissen over de compositie van de luchtfoto. Onze drone is inzetbaar tot windkracht 5 en natuurlijk vliegen we zo veel mogelijk op mooie zonnige dagen voor de mooiste dronefoto.

Door de inzet van drones voor dronefotografie kunnen wij snel, flexibel en tegen een lage prijs produceren. Wij zijn alle dagen van de week inzetbaar.

Drone foto van hoge kwaliteit

Na uw aanvraag beoordelen we altijd of er op de door u gewenste locatie gevlogen mag worden met drones. In Nederland zijn een aantal gebieden (waaronder bijvoorbeeld vliegvelden als Schiphol en Rotterdam) waar niet met drones gevlogen mag worden. Indien we mogen vliegen op uw locatie brengen wij een scherpe offerte uit voor de productie van drone foto’s. Indien u een opdracht op meerdere locaties of opnamedagen heeft hanteren wij gereduceerde prijzen.

Een luchtfoto maken wij altijd in RAW voor de beste kwaliteit. Luchtfoto’s bewerken wij altijd GRATIS na. U bent dan verzekert van de beste kwaliteit. Onze lucht foto’s leveren wij aan via wetransfer of op SD-kaart. Tegen lage kosten kunnen we de mooiste dronefoto voor u afdrukken op groot formaat canvas, altijd een echte blikvanger op kantoor of in huis.

Dronefotografie luchtfotografie drones 6

Vul je gegevens in en wij bellen terug binnen 24H

VOORBEELDEN LUCHT FOTOGRAFIE

Dronefotografie luchtfotografie drones 7
Dronefotografie luchtfotografie drones 8
Dronefotografie luchtfotografie drones 9
Dronefotografie luchtfotografie drones 10
Dronefotografie luchtfotografie drones 11
Dronefotografie luchtfotografie drones 12
Dronefotografie luchtfotografie drones 13
Dronefotografie luchtfotografie drones 14
Dronefotografie luchtfotografie drones 15

Drone fotografie wetgeving

Murekla is een luchtfotobedrijf voor drone fotografie met een ROC-L drone vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Hierdoor mogen wij binnen de geldende wetgeving en verzekerd zakelijke vluchten met een drone mogen uitvoeren. Daarmee garanderen wij dat wij legaal en veilig opereren met een professionele crew voor de productie van dronefotografie.

Onze drone is ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-1XL en is verzekerd voor derden-aansprakelijkheid voor een bedrag van € 1.000.000,-.

Bij uw aanvraag voor luchtfotografie met drones controleren we altijd of uw luchtfoto opdracht uit te voeren is binnen de geldende regelgeving.

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Stap 1.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met onze expert

Stap 2.

Ontvang vrijblijvend een plan geschreven door onze expert

Stap 3.

Ga akkoord en ervaar de effectiviteit van adverteren op tv en radio!

Vraag nu jouw offerte aan


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven