MUREKLA

MUREKLA HANTEERT SCHERPE TARIEVEN

Adverteren op TV met Murekla

Murekla is de ideale onhafhankelijke partner als je wilt adverteren op tv. Wij leveren namelijk zowel  de TV commercial als het verzorgen voor de inkoop van de zendtijd. Met ruim 30 jaar ervaring verzorgen wij tv commercials op zowel regionaal als landelijk niveau.

Doordat wij samenwerken met een bekend mediabureau kunnen wij naast het maken van de commercial ook zendtijd inkopen als je wilt adverteren op de televisie.

De kosten van adverteren op de televisie

De kosten voor in het inkopen van zendtijd om te adverteren op tv zijn gebaseerd op de hoeveelheid kijkers. Zendtijd kan zowel voor regionale als landelijke commercials worden ingekocht.

Wij analyseren graag de mogelijkheden voor je. Van reclame maken via connected tv (via een smart tv), tot onderzoek naar tv-programma’s binnen tijdvlakken en adverteren met pre-rolls op websites.

“De kosten voor radioreclame en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.”

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over het laten maken van een tv commercial en andere video marketing mogelijkheden, of de kosten van het inkopen van zendtijd? We vertellen je daar graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0172 41 01 09, stuur een e-mail naar info@murekla.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll naar boven