MUREKLA

MUREKLA HANTEERT SCHERPE TARIEVEN

Adverteren op TV met Murekla

Murekla is de ideale onhafhankelijke partner als je wilt adverteren op tv. Wij leveren namelijk zowel  de TV commercial als het verzorgen voor de inkoop van de zendtijd. Met ruim 30 jaar ervaring verzorgen wij tv commercials op zowel regionaal als landelijk niveau.

Doordat wij samenwerken met een bekend mediabureau kunnen wij naast het maken van de commercial ook zendtijd inkopen als je wilt adverteren op de televisie.

Televisie advertentie laten maken

  • Productie, kennis, advies en zendtijd
  • Persoonlijke benadering en deskundig
  • Snel handelen
  • Bereik je doelgroep met een creatieve omzetting van ideeën naar videoproducties
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Één aanspreekpunt voor radio- en tv campagnes en inkoop zendtijd

Vraag vrijblijvend om meer informatie of maak een afspraak door contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0171 41 01 09.

Zendtijd inkopen om te adverteren op tv

Om te kunnen adverteren op de televisie moet zendtijd ingekocht worden. Om dit goed te doen dien je na te denken over hoe je jouw doelgroep wilt bereiken. De relevante tijdvakken binnen de doelgroep zijn namelijk van belang.

Er moet nagedacht worden over de mediadruk die jouw advertentie moet bewerkstelligen. Ook de lengte van de TV commercial doet er natuurlijk toe. Onze experts denken hierin graag met je mee voor een optimaal bereik.

“Voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio is Murekla de juiste partner.”

Adverteren op de TV 3

Vul je gegevens in en wij bellen terug

Inkopen reclame zendtijd

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Adverteren op de TV 4

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Adverteren op de TV 5

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

—————A = Goed in acteren —————- E = Enthousiast ———————-W = Warm ——————— Z = Zakelijk ———————— F = Frivool ————————- O = Op aanvraag

Voice-over mannen nederlands


Voice-over vrouwen nederlands


Voice-over buitenlands


De kosten van adverteren op de televisie

De kosten voor in het inkopen van zendtijd om te adverteren op tv zijn gebaseerd op de hoeveelheid kijkers. Zendtijd kan zowel voor regionale als landelijke commercials worden ingekocht.

Wij analyseren graag de mogelijkheden voor je. Van reclame maken via connected tv (via een smart tv), tot onderzoek naar tv-programma’s binnen tijdvlakken en adverteren met pre-rolls op websites.

“De kosten voor radioreclame en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.”

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over het laten maken van een tv commercial en andere video marketing mogelijkheden, of de kosten van het inkopen van zendtijd? We vertellen je daar graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0172 41 01 09, stuur een e-mail naar info@murekla.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll naar top