Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

MUREKLA

PROMOTIEFILMS MET EEN DOEL

Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken door de professionals van Murekla biedt veel mogelijkheden. Als bedrijf maak je maar op een manier echt een goede naam. Je moet het vertrouwen winnen van jouw beoogde doelgroep.Een video met een doel. Het resultaat? Wij dragen op deskundige wijze bij aan het genereren vannieuwe aanvragen. Hierbij profiteer je van 30 jaar ervaring, persoonlijke benadering en deskundigheid.

Promotiefilm laten maken 3

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Promotiefilm laten maken 4

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Promotiefilm laten maken 5

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Meerwaarde van een video

Met enkel statische, saaie en platte tekst komt je er tegenwoordig niet meer. Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat mensen veel liever kijken naar een video dan dat ze een stuk tekst lezen. Ook blijkt uit deze onderzoeken dat een film een hogere conversie heeft. Met een promotiefilm wordt sneller vertrouwen gewonnen. Zeg nou zelf. Stel, je bezoekt een website en je hebt de keuze om een stuk tekst te lezen of te klikken op een play button.

Promotiefilm laten maken door een specialist.

Afhankelijk van de vraag en behoeften die je hebt kun je een promotiefilm laten maken voor jouw producten en diensten. Dit is een van de aspecten waar we ons in hebben toegespitst. De afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring op gedaan. Echter leren we iedere dag weer meer bij. Murekla kenmerkt zich door:

  • Persoonlijke benadering en deskundigheid
  • Snelheid van handelen
  • Omzetten van ideeën naar productie
  • Combinatie van productie, kennis, advies.
  • 30 jaar ervaring in medialand
Promotiefilm laten maken 6

Bel mij terug

Toename in het aantal klanten

Een promotiefilm laten maken door Murekla levert jouw bedrijf veel op. Zo zal je bijvoorbeeld een toename in het aantal klanten kunnen verwachten. Ook kun je de film gebruiken op jouw website en voor presentaties. Maar ook bij de entree van jouw bedrijf en zo zijn er nog tal van mogelijkheden met deze film. 

Jouw wensen staan centraal

Voor al jouw ideeën staan we open bij de ontwikkeling van een video. Aan beperkingen doen we niet. Mogelijkheden en oplossingen, dat zijn de woorden die vaak gebruikt worden bij ons op de werkvloer.Heb je ideeën over hoe jouw promofilm eruit moet komen te zien? We gaan graag het gesprek met je aan. Tijdens een brainstormsessie zetten we samen het ideale concept uit. Een succesvolle promotiefilm laten maken doet je bij Murekla.

Promotiefilm laten maken in onze studio

Onze studio is de basis voor een succesvolle promotiefilm. Door goede camera’s, montagesets en een uitgebreid bestand met muziek en geluiden. Maar ook door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een prachtige promotiefilm voor jouw bedrijf te maken.

Onderscheidende kenmerken

Creativiteit staat hierbij centraal. Ieder mens is uniek, ditzelfde principe geldt voor bedrijven. Daarom moet een promotiefilm ook onderscheidend en verrassend zijn. Daarom gaan we altijd op zoek naar de kenmerken die jouw bedrijf onderscheiden. Deze kenmerken benadrukken we in de promotiefilm.

Inkoop van reclame zendtijd

Je kunt ons bureau ook inschakelen voor de inkoop van reclame zendtijd. Kortweg voor het daadwerkelijk adverteren op de radio of op de tv.De afgelopen 30 jaar hebben we een groot en veelzijdig netwerk opgebouwd waar jouw bedrijf van kan profiteren. Van publieke zenders tot commerciële zenders. Op landelijk, regionaal of lokaal niveau.

Combinatie van productie en inkoop van zendtijd

Voor vele klanten hebben we naar tevredenheid zendtijd ingekocht voor de radio en tv. Wij bieden je transparante offertes met als doel een samenwerking voor de lange termijn. De combinatie van het produceren en de inkoop van reclame zendtijd maakt Murekla de ideale partij.Ook voor de inkoop van zendtijd voor het adverteren op de radio kan je bij ons terecht.

Ondersteuning op diverse onderdelen

Een promotiefilm laten maken bij Murekla gaat hand in hand met advies op maat. Wij ondersteunen en assisteren onze klanten dagelijks op diverse onderdelen. Enkele van deze bespreken we in deze paragraaf

Promotiefilm laten maken 7
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Promotiefilms gemaakt door Murekla

—————A = Goed in acteren —————- E = Enthousiast ———————-W = Warm ——————— Z = Zakelijk ———————— F = Frivool ————————- O = Op aanvraag

Voice-over mannen nederlands


Voice-over vrouwen nederlands


Voice-over buitenlands


Duidelijkheid

Wees duidelijk tegen de kijker en maak gebruik van begrijpbare taal. Dus niet teveel vaktaal die ze niet begrijpen. Maak gebruik van actieve taal in plaats van gebruik te maken van de leidende vorm. ‘Wij helpen u’, in plaats van, ‘Wij kunnen u helpen’. Hierdoor houd je de aandacht van de kijker vast en blijft de boodschap beter hangen.

De doelgroep

Richt je op de doelgroep van je bedrijf. Wie is je doelgroep? Waar heeft je doelgroep baat bij? Vertel niet te veel informatie over je bedrijf. Richt je puur op de voordelen van jouw bedrijf voor de doelgroep.

Kort en bondig

Hoe korter, hoe krachtiger, hoe beter. Maak direct jouw punt. Bij een promo maken seconden het verschil. Vooral de eerste 20 seconden zijn erg belangrijk. In deze seconden bepaalt de kijker of hij of zij verder gaat kijken of stopt met kijken. Wij weten hoe we jouw kijkers moeten triggeren om verder te kijken.Zo zijn er nog tientallen punten waar we onze klanten over adviseren en waar we ze bij ondersteunen. Kortom: voor een promotiefilm laten maken ben je bij ons bureau op de juiste plaats.

Eerste kennismakingsgesprek

Wij vragen je om al goed na te denken over enkele punten. Wat is bijvoorbeeld de doelstelling die je wil bereiken met de video? Wie zijn jouw doelgroepen? Wat zijn de kenmerken van jouw doelgroepen? Wat verwacht je van de film? Wat is de maximale prijs die je wil betalen?Dit soort vragen bespreken we tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Zo hebben we direct een goed beeld van jouw organisatie en kunnen we efficiënt aan de slag met de productie van de video.

Kosten van een promotiefilm

Op basis van jouw wensen kunnen we een offerte op maat maken. Zo weet je precies wat de kosten zijn en de prijzen voor de werkzaamheden die we uitvoeren. De kosten verschillen per project omdat de wensen van elk bedrijf anders zijn.

Laat ons een promotiefilm maken

Vandaag nog aan de slag met een van onze specialisten voor een scherpe prijs? We hopen dat we jouw belangstelling hebben gewerkt voor het ontwikkelen van een promotiefilm voor jouw bedrijf.

Neem contact op per mail via info@murekla.nl, telefonisch via (0172) 41 01 09) of via het contactformulier om een promofilmpje te maken. Voor je het weet staat jouw eigen video online. Vandaag nog een promotiefilm laten maken?

Promotiefilm laten maken 7
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

Nunc vel enim suscipit, finibus diam sed, aliquet nisl. Vestibulum quis.

Bij ons kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten:

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Stap 1.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met onze expert

Stap 2.

Ontvang vrijblijvend een plan geschreven door onze expert

Stap 3.

Ga akkoord en ervaar de effectiviteit van adverteren op tv en radio!

Vraag nu jouw offerte aan


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven