MUREKLA

PROMOFILMS VOOR UW WERK

Promofilm laten maken

Een promofilm laten maken bij Murekla? Samen een voorsprong nemen op uw concurrenten en een professioneel promotiefilmpje voor een lage prijs produceren? De professionals van ons bureau, Murekla, staan voor u klaar. Behalve een professionele communicatieboodschap (Promo) kan u ook uw visie en missie aan uw belangrijke doelgroepen doorgeven. Murekla ontwikkeld visuele aantrekkelijke promofilms die blijven hangen bij uw doelgroep of doelgroepen. In de volgende paragraaf gaan we dieper in op de voordelen van een promofilm voor uw onderneming.

Promofilm laten maken 3

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Promofilm laten maken 4

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Promofilm laten maken 5

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Een beleving overbrengen met een promofilm.

Met een promofilm kunt u niet alleen een inhoudelijke boodschap overbrengen. Ook een beleving kunt u overbrengen op deze wijze. Iedereen kan wel een voorbeeld verzinnen van een reclame die op basis van gevoel is blijven hangen, terwijl de boodschap niet relevant is voor u. Murekla combineert een heldere boodschap op een dusdanige wijze met het beeld en geluid in de film. Zo wordt de doelgroep geprikkeld en overtuigd van uw kwaliteiten.


Kortom: wil u uw omzet verhogen, uw naamsbekendheid verbeteren of uw producten onder de aandacht brengen met behulp van een promofilm voor lage kosten. Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Meer tips voor uw promofilm

Denk voor de promofilm na over uw Unique Selling Points. Vertaal de sterke punten van uw onderneming in voordelen voor de klant. U biedt bijvoorbeeld snelle levering. Wat heeft uw klant hieraan? U kunt hierdoor binnen 24 uur het product op de mat hebben liggen. Dat is het voordeel wat u moet communiceren aan deze klanten.


Maak gebruik van storytelling in de promotiefilm. Deze term spreekt voor zich. Vertel een verhaal aan uw kijker. Zo creëert u beleving en geeft u meer betekenis aan de boodschap. Ga voor het verhaal en de promotie van uw onderneming op zoek naar de echte toegevoegde waarde van uw onderneming.


Zo zijn er nog meer onderdelen met betrekking tot de promo waar wij u graag over adviseren. Heeft u weleens nagedacht over het laten maken van een promofilm? Grote kans dat u dacht dat dit te duur zou zijn of dat dit niet zou werken voor uw bedrijf. Laat onze professionals daarom eerst eens met u sparren. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw onderneming en bespreken we de kosten en de baten. Denk niet teveel in beperkingen. Een promofilm kan in verschillende vormen succesvol zijn voor uw onderneming.

Wij gaan graag voor u aan de slag met het produceren van uw promofilm.

Wat zijn uw doelstellingen met betrekking tot de promofilm? Wat is de doelgroep die u wil benaderen? Wat zijn de kenmerken van deze doelgroep? Het vergaren van informatie is belangrijk om de beoogde doelen helder voor de film op papier te krijgen en te werken aan een goed opgezet script. Wij brainstormen graag met u over deze vragen en ontwikkelen vervolgens voor u een promotiefilmpje. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u interesse heeft in een filmpje op maat of benieuwd bent naar de kosten/prijs. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, ook kunt u een e-mail sturen naar info@murekla.nl of het contactformulier invullen. Wij hopen snel van u te horen en voor u een promofilm te mogen ontwikkelen en maken die bijdraagt aan de groei van uw onderneming.

Promofilm laten maken 6
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Bij ons kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten:

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven