MUREKLA

PROMOFILMS VOOR UW WERK

Promofilm laten maken

Een promofilm laten maken bij Murekla? Samen een voorsprong nemen op uw concurrenten en een professioneel promotiefilmpje voor een lage prijs produceren? De professionals van ons bureau, Murekla, staan voor u klaar. Behalve een professionele communicatieboodschap (Promo) kan u ook uw visie en missie aan uw belangrijke doelgroepen doorgeven. Murekla ontwikkeld visuele aantrekkelijke promofilms die blijven hangen bij uw doelgroep of doelgroepen. In de volgende paragraaf gaan we dieper in op de voordelen van een promofilm voor uw onderneming.

Promofilm laten maken 3

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Promofilm laten maken 4

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Promofilm laten maken 5

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

De voordelen van een promofilm laten maken.

Ten eerste heeft u met een promofilm heeft u een groot bereik. Met de komst van de sociale media kanalen kan met weinig budget een groot publiek worden bereikt. Facebook en Twitter bijvoorbeeld bieden veel mogelijkheden voor een filmpje. Mensen zijn sociale wezens. Op het moment dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt is de kans groot dat ze zelf ook nieuwsgierig worden. Iets creëren wat mensen willen delen in hun netwerk, dat is het doel van ons bureau. Gezamenlijk ontwikkelen we een promofilm die uw diensten, merken, producten en bedrijf bij een groot publiek onder de aandacht brengt.

Laten zien wat u in huis hebt met een promofilm.

Met een promofilm kunt u ten tweede laten zien wat u in huis hebt. Met enkel woorden zal u geen indruk maken. Als de klant ziet wat u in huis heeft zal deze u sneller gaan vertrouwen. Dat is waar de kracht ligt van promotiefilms. Op een creatieve wijze kunt u hoge verwachtingen scheppen over wat er gaat gebeuren in de promo. Zo maakt u met de film de persoon al enthousiast voor deze klant bij u gaat worden. Voor vele van onze klanten hebben we met de promofilm veel nieuwe leads kunnen genereren.

Promofilm laten maken 6

Bel mij terug

Een beleving overbrengen met een promofilm.

Met een promofilm kunt u niet alleen een inhoudelijke boodschap overbrengen. Ook een beleving kunt u overbrengen op deze wijze. Iedereen kan wel een voorbeeld verzinnen van een reclame die op basis van gevoel is blijven hangen, terwijl de boodschap niet relevant is voor u. Murekla combineert een heldere boodschap op een dusdanige wijze met het beeld en geluid in de film. Zo wordt de doelgroep geprikkeld en overtuigd van uw kwaliteiten.


Kortom: wil u uw omzet verhogen, uw naamsbekendheid verbeteren of uw producten onder de aandacht brengen met behulp van een promofilm voor lage kosten. Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Meer tips voor uw promofilm

Denk voor de promofilm na over uw Unique Selling Points. Vertaal de sterke punten van uw onderneming in voordelen voor de klant. U biedt bijvoorbeeld snelle levering. Wat heeft uw klant hieraan? U kunt hierdoor binnen 24 uur het product op de mat hebben liggen. Dat is het voordeel wat u moet communiceren aan deze klanten.


Maak gebruik van storytelling in de promotiefilm. Deze term spreekt voor zich. Vertel een verhaal aan uw kijker. Zo creëert u beleving en geeft u meer betekenis aan de boodschap. Ga voor het verhaal en de promotie van uw onderneming op zoek naar de echte toegevoegde waarde van uw onderneming.


Zo zijn er nog meer onderdelen met betrekking tot de promo waar wij u graag over adviseren. Heeft u weleens nagedacht over het laten maken van een promofilm? Grote kans dat u dacht dat dit te duur zou zijn of dat dit niet zou werken voor uw bedrijf. Laat onze professionals daarom eerst eens met u sparren. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw onderneming en bespreken we de kosten en de baten. Denk niet teveel in beperkingen. Een promofilm kan in verschillende vormen succesvol zijn voor uw onderneming.

Wij gaan graag voor u aan de slag met het produceren van uw promofilm.

Wat zijn uw doelstellingen met betrekking tot de promofilm? Wat is de doelgroep die u wil benaderen? Wat zijn de kenmerken van deze doelgroep? Het vergaren van informatie is belangrijk om de beoogde doelen helder voor de film op papier te krijgen en te werken aan een goed opgezet script. Wij brainstormen graag met u over deze vragen en ontwikkelen vervolgens voor u een promotiefilmpje. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u interesse heeft in een filmpje op maat of benieuwd bent naar de kosten/prijs. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, ook kunt u een e-mail sturen naar info@murekla.nl of het contactformulier invullen. Wij hopen snel van u te horen en voor u een promofilm te mogen ontwikkelen en maken die bijdraagt aan de groei van uw onderneming.

Promofilm laten maken 7
INKOOP ZENDTIJD
Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Bij ons kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten:

---------------A = Goed in acteren ---------------- E = Enthousiast ----------------------W = Warm --------------------- Z = Zakelijk ------------------------ F = Frivool ------------------------- O = Op aanvraag

Voice-over mannen nederlands

Man 1
EWZ
Man 1EWZ
Man 2
EWZ
Man 2EWZ
Man 3
EW
Man 3EW
Man 4
WZ
Man 4WZ
Man 5
EAWZ
Man 5EAWZ
Man 6
EAWZ
Man 6EAWZ
Man 7
EW
Man 7EW
Man 8
EAWZ
Man 8EAWZ
Man 9
EWZ
Man 9EWZ
Man 10
EWZ
Man 10EWZ
Man 11
EZ
Man 11EZ
Man 12
EAWZ
Man 12EAWZ
Man 13
WZ
Man 13WZ
Man 14
EWZ
Man 14EWZ
Man 15
WZ
Man 15WZ
Man 16
EW
Man 16EW
Man 17
E
Man 17E
Man 18
WZ
Man 18WZ
Man 19
EAWZ
Man 19EAWZ
Man 20
EAWZ
Man 20EAWZ
Man 21
EWJ
Man 21EWJ
Man 22
Z
Man 22Z
Man 23
E
Man 23E
Man 24
EW
Man 24EW
Man 25
EWZ
Man 25EWZ
Man 26
E
Man 26E
Man 27
A
Man 27A
Man 28
WZ
Man 28WZ
Man 29
WZ
Man 29WZ
Man 30
EWZ
Man 30EWZ
Man 31
E
Man 31E
Man 32
EAWZ
Man 32EAWZ
Man 33
EAW
Man 33EAW
Man 34
EWZ
Man 34EWZ
Man 35
EJ
Man 35EJ
Man 36
EW
Man 36EW
Man 37
EJ
Man 37EJ
Man 38
EAJ
Man 38EAJ
Man 39
EAWZ
Man 39EAWZ
Man 40
EJ
Man 40EJ
Man 41
WZ
Man 41WZ
Man 42
EWZ
Man 42EWZ
Man 43
EAW
Man 43EAW
Man 44
WZ
Man 44WZ
Man 45
EAWZ
Man 45EAWZ
Man 46
EAW
Man 46EAW
Man 47
EWZ
Man 47EWZ
Man 48
EWZ
Man 48EWZ
Man 49
WZ
Man 49WZ
Man 50
WZ
Man 50WZ
Man 51
EWZ
Man 51EWZ
Man 52
EAWZ
Man 52EAWZ
Man 53
EAWZ
Man 53EAWZ
Man 54
EWZ
Man 54EWZ
Man 55
AW
Man 55AW
Man 56
EZJE
Man 56EZJE
Man 57
EWZ
Man 57EWZ
Man 58
WZ
Man 58WZ
Man 59
EZJ
Man 59EZJ
Man 60
EWZ
Man 60EWZ
Man 61
EAWZ
Man 61EAWZ
Man 62
EWZ
Man 62EWZ
Man 63
WZ
Man 63WZ
Man 64
EWZ
Man 64EWZ
Man 65
EWJ
Man 65EWJ
Man 66
EZ
Man 66EZ
Man 67
EWZ
Man 67EWZ