• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
luchtopnames
drone opnames laten maken
100% gecertificeerd, professioneel en veilig
luchtopnames drone
drone opnames laten maken
100% gecertificeerd, professioneel en veilig
drone opnames
drone opnames laten maken
100% gecertificeerd, professioneel en veilig

Drone opnames laten maken

Jij wilt drone opnames laten maken door een ervaren en professioneel team dronepiloten en camera-operators? Dat komt dan goed uit! Wij zijn Murekla, een videoproductiebedrijf uit Alpen aan de Rijn, Zuid-Holland. Drone video is inzetbaar voor diverse producties zoals bedrijfsfilms, documentaires, evenementen, commercials en film. Door de inzet van luchtopnames wordt jouw productie nog aantrekkelijker. Drone shots opgenomen in 4K zijn imponerend, dynamisch, geven een prima overzicht en zijn de kers op de taart van een professionele videoproductie.


Het vliegen met drones is in Nederland aan vele regels gebonden. De drone piloten van Murekla beschikken over een ROC(L) certificering zodat je weet dat de luchtopnames professioneel, veilig en verzekerd worden uitgevoerd. Na jouw aanvraag bekijken we welke mogelijkheden er zijn om de mooiste luchtbeelden te maken. Dronebeelden waar ook wij trots op zijn.


Informeer gerust naar de mogelijkheden, bel 0172 - 41 01 09.

drone opnames laten maken

Luchtopnames met een drone in 4K

Wij maken onze luchtopnames met drones van marktleider Dji. Onze drones beschikken over de mogelijkheid om te filmen in 1080p, 2K of in UltraHD 4K. videoformaat 4K is tegenwoordig de standaard voor professionele drones en levert een videoformaat van 4096 x 2160 pixels op. In deze resolutie heeft de editor straks alle mogelijkheden in de montage om bijvoorbeeld een uitsnede, pan of zoom te maken. Doordat de camera door middel van een gyroscoop altijd gestabiliseerd is leveren wij altijd superstrakke luchtopnames.

Terwijl wij vliegen en filmen kan je op de grond, naast de piloot, meekijken op een scherm naar de shots die we op dat moment maken. Als een echte regisseur kan je ons zelfs aanwijzingen geven over de te maken drone opnames.

Onze geavanceerde drones hebben een groot bereik. Een actieradius van een kilometer en een hoogte van 120 meter is geen probleem. De luchtopnames vanaf grote hoogte zullen bij de kijker direct een wow-effect opleveren.

Ben jij klaar voor schitterende drone opnames van jouw bedrijf, evenement of videoproductie? Bel dronebedrijf Murekla, 0172 - 41 01 09.

drone opnames prijzen

Voorbeelden drone opnames

kosten drone opnames

Vaak vragen klanten ons wat de kosten zijn voor het maken van luchtbeelden. Hier kunnen we geen direct antwoord op geven. Omdat elke opdracht anders is hanteren wij geen standaard prijzen.

Voordat de drones er waren werden luchtfoto’s gemaakt vanuit een vliegtuig en helikopter. Dit was erg prijzig maar door de komst van de drones is het maken van drone opnames zeer betaalbaar geworden.

Wij horen graag voor welke productie jij onze drones met piloot wilt inzetten. Murekla biedt bovendien ook de mogelijkheid om een complete filmproductie te verzorgen. Niet alleen vanuit de lucht maar ook vanaf de grond. Met onze professionele filmcrew maken wij opvallende bedrijfsfilms. Wij regelen het complete traject. Van het schrijven van een script tot een effectieve videomarketingcampagne.

Is je interesse gewekt? Bel ons voor een goed gesprek over de productie van luchtopnames, 0172 - 41 01 09.

drone opnames kosten