Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

MUREKLA

RADIOCOMMERCIAL LATEN MAKEN DOOR DE PROFESSIONALS

Radiospot laten maken

Een radiospot laten maken helpt enorm om de juiste doelgroep te bereiken. Om een succesvolle radiocommercial te laten maken kies je natuurlijk voor Murekla. Wij zijn een productiestudio voor het produceren van onder andere radio commercials. Of je nu een lokale, regionale of landelijke radiocommercial wil laten maken. Wij ontwikkelen jouw commercial van A tot Z.


De investeringen om te adverteren op de radio is in het laatste jaar wederom fors gegroeid. Met een netto omzet van ongeveer 3,5 miljoen is dit een stijging van 6% ten opzichte van het jaar ervoor. Dit laat zeker blijken dat een radiocampagne zeker geen verkeerde keuze is. Je bereikt jouw doelgroep op een efficiënte manier. Ook is digitale radio enorm in opmars. In januari 2022 luistert inmiddels meer dan 20 % van de luisteraars via online radio. Adverteren op de grote zenders en in een beperkte regio? Met digitale radio is veel mogelijk. Vraag ernaar en bel ons of vul; het contactformulier in.

Radiospot laten maken door Murekla

De volgende punten staan centraal bij onze dienstverlening:

  • Persoonlijkheid en deskundigheid;
  • Wij handelen zeer snel;
  • Al vanaf 1250,- euro;
  • Bereik je doelgroep met een creatieve omzetting van ideeën naar een concept radio of TV reclame;
  • Combinatie van kennis en advies, voor de inkoop van zendtijd en productie;
  • Het totale plaatje: voor een media uiting via radio of televisie;
  • 30 jaar ervaring in medialand.
Radiospot laten maken 3

RADIO COMMERCIALS

Adverteren op de radio.

Murekla is een onafhankelijk media-adviesbureau voor inkoop van reclame zendtijd op radio. Wil je adverteren op de radio? Hier vind je meer informatie.

Radiospot laten maken 4

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Inkopen reclame zendtijd

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

Inkoop reclamezendtijd

Het laten maken van een radiocommercial is niet het enige wat moet gebeuren om jouw spot op de radio te krijgen. Ook zendtijd moet ingekocht worden. Ook voor het inkopen van zendtijd. voor een lokale, regionale of nationale strategie kun je de experts van ons bureau inschakelen. Wij zorgen ervoor dat jouw radiocommercial het juiste bereik krijgt voor de juiste prijs.

Voor het inkopen van reclamezendtijd werken wij samen met enkele grote landelijk media-inkoopbureau. Hier kopen wij reclame zendtijd per seconde in. Vervolgens moet er ook gekeken worden naar het tijdstip waarop de spot uitgezonden moet worden. Wij hebben inzicht in diverse luister maar ook kijkcijfers. Hierdoor kunnen wij scenario’s uitwerken om jouw doelgroep het meest effectief te bereiken. Welke zenders hebben het hoogste bereik, hoe vaak moet de spot herhaald worden en op welk tijdstip moet de spot uitgezonden worden?

Tevens weten wij ook welke kortingen op zendtijd kunnen worden bedongen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt voor de inkoop van zendtijd voor jouw radiospot.

Van concept tot eindproduct

Vanaf het eerste idee dat u heeft tot de ontwikkeling van het concept en de uiteindelijke afwerking van de commercial. Het succes wordt gemaakt in onze studio. Hier hebben we alles in huis om een radiocommercial voordelig en op maat te ontwikkelen. Zo hebben we een dito spreekcel, afzonderlijke geluidsstudio en 2 beeldstudio’s/montagestudio’s.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van succes met een radio reclame de stemmen zijn. Daarom hebben wij een uitgebreide stemmenbank op onze website. Deze bestaat uit specialisten uit eigen land. Voice overs die bekend zijn van onze Nationale radio en TV. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan buitenlandse stemmen en nieuw talent. Maar zo zijn er nog meer onderdelen die het succes bepalen van een goede radiocommercial.

Laat nu een radiospot maken

De diensten, merken en producten van uw bedrijf onder de aandacht brengen met een professionele radiocommercial? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze professionals. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, door een e-mail te sturen naar info@murekla.nl of door het contactformulier in te vullen. In het laatste geval bellen wij u binnen 48 uur terug. Een radiocommercial laten maken voor lage kosten doet u bij Murekla. Neem contact met ons op en wij gaan vandaag nog aan de slag met de ontwikkeling van uw radiocommercial.

Radiospot laten maken 5

Vul je gegevens in en wij bellen terug

Radiocommercials 1 stemmig


Radiocommercials meerstemmig


Radiocommercials met zang


Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll to Top