• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
radiospot laten maken
Radiocommercial laten maken door de professionals
Ruim 30 jaar ervaring in de productie van radiocommercials
radiospot
Radiocommercial laten maken door de professionals
Ruim 30 jaar ervaring in de productie van radiocommercials
radiospot opnemen
Radiocommercial laten maken door de professionals
Ruim 30 jaar ervaring in de productie van radiocommercials

Radiocommercial laten maken

De investeringen om te adverteren op de radio is in het tweede kwartaal van 2019 wederom fors gegroeid. Met een netto omzet van ongeveer 3,5 miljoen is dit een stijging van 6 % ten opzichte van vorig jaar.
Om een succesvolle radiocommercial te laten maken kiest u natuurlijk voor Murekla. Wij zijn een productiestudio voor het p[roduceren van onder andere radiocommercials. Of u nu een lokale, regionale of landelijke radiocommercial wil laten maken. Wij ontwikkelen uw commercial van A tot Z.

Vanaf het eerste idee dat u heeft tot de ontwikkeling van het concept en de uiteindelijke afwerking van de commercial. Het succes wordt gemaakt in onze studio. Hier hebben we alles in huis om een radiocommercial  voordelig en op maat te ontwikkelen. Zo hebben we een dito spreekcel, afzonderlijke geluidsstudio en 2 beeldstudio's/ montagestudios.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van succes met een radio reclame de stemmen zijn. Daarom hebben wij een uitgebreide stemmenbank op onze website. Deze bestaat uit specialisten uit eigen land. Voice overs die bekend zijn van onze Nationale radio en TV. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan buitenlandse stemmen en nieuw talent. Maar zo zijn er nog meer onderdelen die het succes bepalen van een goede radiocommercial.

radiospot-laten-maken-murekla

Hoe maken wij succesvolle radiocommercials?

Behalve de stemmenbank speelt de muziek een belangrijke rol in het produceren van de commercial. Muziek zal de boodschap die u wilt brengen met uw commercial versterken. Enkele specialisaties van Murekla zijn de ontwikkeling van audiologo's en image songs. Een audiologo kunt u herkennen aan de tune aan het einde van een radiocommercial. Deze is kort, kenmerkend en herkenbaar. Met behulp van een image song leggen we een accent op de beleving. Informatie verpakt in een sfeer van een song. Zo trekt de reclame extra aandacht bij de luisteraar. De image song is een kort liedje van 20 tot 30 seconden.

Zoals u kunt lezen componeren we in onze studio de muziek voor de meeste reclames. Of u nu interesse heeft in het laten opnemen van een audiologo, een radiocommercial van 20 seconden, achtergrondmuziek of een andere wens heeft, wij componeren alle muziek ter plekke in onze studio. Als het concept af is kunt u altijd wijzigingen doorgeven en aanpassingen laten verrichten, tot de radiocommercial naar uw wens is. De keuze is enorm door onze veelzijdige effectenbank en de grote muziekbibliotheek waar wij over beschikken. Kortom: Voor een radiocommercial op maat kunt u terecht bij de specialisten van ons bedrijf.

 

Kosten van een radiocommercial?

Inmiddels weet je wat de belangrijkste onderdelen zijn voor het succes van een radiocommercial. Volgende vraag die wij vaak krijgen heeft betrekking op de kosten voor de ontwikkeling van een radiocommercial. Voor €350,- heeft u bijvoorbeeld een reclame die gericht is op de lokale markt. De muziek in deze commercial wordt eventueel op maat gecomponeerd. Bij meerdere afnamen zijn staffelkortingen mogelijk. Vanaf €1.250,- kan de commercial landelijk worden uitgezonden.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de prijs. Benieuwd naar de exacte kosten voor de ontwikkeling van een radiocommercial? Neem dan contact op met 1 van onze adviseurs.

 

Inkoop reclamezendtijd

Niet alleen voor het laten maken van de radiocommercial kunt je bij ons terecht. Ook voor de inkoop van reclamezendtijd voor een lokale, regionale of nationale strategie kunt u de experts van ons bureau inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw radiocommercial het juiste bereik krijgt voor de juiste prijs.
Omdat we samenwerken met een groot landelijk media-inkoopbureau kunnen we verantwoordlijke doelgroep  analyses maken en vervolgens strategische campagne voorstellen maken.

Contactformulier

Productie van de beste radiocommercials

Er zijn een aantal voorwaarden voor succes voor uw radiocommercial. Zo is het aan te raden om slechts 1 radio boodschap door te communiceren. Uit onderzoek is gebleken dat hoe meer informatie wordt geboden, hoe lager de conversie is. Als u meer wil vertellen aan uw doelgroep kan er voor gekozen worden om meerdere commercials te ontwikkelen. Andere belangrijke voorwaarden/tips zijn:

De herkenbaarheid van de spot. Muziek speelt een grote rol. Deze zorgt onder andere voor de herkenbaarheid ervan. Met behulp van stemmen, achtergrondmuziek en effecten kan u uw radiocommercial realistischer maken. De impact die de boodschap veroorzaakt kan met behulp van de juiste muzikale ondersteuning twee keer zo effectief zijn.

Menselijkheid. Pas de services, producten en diensten die u biedt aan een dagelijkse situatie aan. Uw radio boodschap komt vele malen beter over als uw luisteraars deze herkennen uit het dagelijks leven. Daarnaast moest de voice over praten op een menselijke manier. Dus op een normaal tempo met spreekpauzes op de momenten dat elke mens deze neemt. Een luisteraar heeft waardering voor een dialoog die op een 'goede' manier in elkaar zit. Zo versterkt u de boodschap die u wil uitdragen.

Clichés bij het produceren. Er zijn veel woorden die in bijna elke radiocommercial terug komen. Denk hierbij aan de woorden: 'Snel', 'Nu', 'Nog'. De luisteraar is doof geworden voor deze taal. Deze woorden zijn in het verleden veel te veel gebruikt. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Probeer iets te verzinnen wat nog niemand heeft.

Zo zijn er nog meer eisen die van belang zijn bij de ontwikkeling van een radiocommercial. Onze professionals begeleiden u het gehele proces en ontwikkelen een radiocommercial die voldoet aan al deze eisen.

Radiocommercial maken door Murekla

De diensten, merken en producten van uw bedrijf onder de aandacht brengen met een professionele radiocommercial? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze professionals. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, door een E-mail te sturen naar of door het contact formulier in te vullen. In het laatste geval bellen wij u binnen 48 uur terug. Een radiocommercial laten maken voor lage kosten doet u bij Murekla.

Neem contact met ons op en wij gaan vandaag nog aan de slag met de ontwikkeling van uw radiocommercial.

 

radiospotjes opnemen