• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
radiospot laten maken
Radiospot laten maken door de professionals
Ruim 25 jaar ervaring in de productie van radiospotjes
radiospot
Radiospot laten maken door de professionals
Ruim 25 jaar ervaring in de productie van radiospotjes
radiospot opnemen
Radiospot laten maken door de professionals
Ruim 25 jaar ervaring in de productie van radiospotjes

Radiospot laten maken

Een radiocommercial wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven om producten en diensten aan de man te brengen. Een succesvolle radiospot laten maken voor lage kosten doet u bij Murekla. Wij zijn een productiestudio voor onder andere radiospotjes. Of u nu een lokale, regionale of landelijke spot wil laten ontwikkelen. Wij ontwikkelen uw commercial van A tot Z. Van het eerste idee dat u heeft tot de ontwikkeling van het concept en de uiteindelijke afwerking van de commercial. Het succes wordt gemaakt in onze studio. Hier hebben we alles in huis om een radiospotje goedkoop en op maat te ontwikkelen. Zo hebben we een dito spreekcel, afzonderlijke geluidsstudio, een beeldstudie en montagestudio.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van succes met een radio reclame de stemmen zijn. Daarom hebben wij een uitgebreide stemmenbank in onze studio. Deze bestaat uit specialisten uit eigen land, buitenlandse stemmen en nieuw talent. Maar zo zijn er nog meer onderdelen die het succes bepalen van een goede radiocommercial.

radiospot-laten-maken-murekla

Hoe maken wij succesvolle radiospotjes?

Behalve de stemmenbank speelt de muziek een belangrijke rol in het produceren van de commercial. Muziek zal de boodschap die u wilt brengen met uw spot versterken. Enkele specialisaties van Murekla zijn de ontwikkeling van audiologo's en image songs. Een audiologo kunt u herkennen aan de tune aan het einde van een radiospot. Deze is kort, kenmerkend en herkenbaar. Met behulp van een image song leggen we een accent op de beleving. Informatie verpakt in een sfeer van een song. Zo trekt de reclame extra aandacht bij de luisteraar. De image song is een kort liedje van 20 tot 30 seconden.

Zoals u kunt lezen componeren we in onze studio de muziek voor de meeste reclames. Of u nu interesse heeft in het laten opnemen van een audiologo, een spot van 20 seconden, achtergrondmuziek of een andere wens heeft, wij componeren alle muziek ter plekke in onze studio. Als het concept af is kunt u altijd wijzigingen doorgeven en aanpassingen laten verrichten, tot de spot naar uw wens is. De keuze is enorm door onze veelzijdige effectenbank en de grote muziekbibliotheek waar wij over beschikken. Kortom: Voor een radiospot op maat kunt u terecht bij de specialisten van ons bedrijf.

 

Kosten van een radiospot

Reeds heeft u kunnen lezen wat de belangrijkste onderdelen zijn voor succes met een radiospot. Volgende vraag die wij vaak krijgen heeft betrekking op de kosten voor de ontwikkeling van een spot voor de radio maken. Voor €350,- heeft u bijvoorbeeld een reclame die gericht is op de lokale markt. De muziek in deze commercial is op maat gecomponeerd. Vanaf €1.250,- kan de commercial landelijk worden uitgezonden.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de prijs. Benieuwd naar de exacte kosten voor de ontwikkeling van een radiospot? Neem dan contact op met ons bureau.

 

Inkoop reclamezendtijd

Niet alleen voor een radiospot laten maken kunt u terecht bij de specialisten van ons bureau. Ook voor de inkoop van reclamezendtijd voor een lokale, regionale of nationale strategie kunt u de experts van ons bureau inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw radiospot het juiste bereik krijgt voor de juiste prijs.

Contactformulier

Productie van de beste radiospots

Er zijn een aantal voorwaarden voor succes voor uw radiospot. Zo is het aan te raden om slechts 1 radio boodschap door te communiceren. Uit onderzoek is gebleken dat hoe meer informatie wordt geboden, hoe lager de conversie is. Als u meer wil vertellen aan uw doelgroep kan er voor gekozen worden om meerdere spots te ontwikkelen. Andere belangrijke voorwaarden/tips zijn:

De herkenbaarheid van de spot. Muziek speelt een grote rol in de spot die u wil maken. Deze zorgt onder andere voor de herkenbaarheid ervan. Met behulp van stemmen, achtergrondmuziek en effecten kan u uw radiospotje realistischer maken. De impact die de boodschap veroorzaakt kan met behulp van de juiste muzikale ondersteuning twee keer zo effectief zijn.

Menselijkheid. Pas de services, producten en diensten die u biedt aan een dagelijkse situatie aan. Uw radio boodschap komt vele malen beter over als uw luisteraars deze herkennen uit het dagelijks leven. Daarnaast moest de voice over praten op een menselijke manier. Dus op een normaal tempo met spreekpauzes op de momenten dat elke mens deze neemt. Een luisteraar heeft waardering voor een dialoog die op een 'goede' manier in elkaar zit. Zo versterkt u de boodschap die u wil uitdragen.

Clichés bij het produceren. Er zijn veel woorden die in bijna elke radiospot terug komen. Denk hierbij aan de woorden: 'Snel', 'Nu', 'Nog'. De luisteraar is doof geworden voor deze taal. Deze woorden zijn in het verleden veel te veel gebruikt. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Probeer iets te verzinnen wat nog niemand heeft.

Zo zijn er nog meer eisen die van belang zijn bij de ontwikkeling van een spot voor op de radio. Onze professionals begeleiden u het gehele proces en ontwikkelen een radiospot die voldoet aan al deze eisen.

Radiospot maken door Murekla

De diensten, merken en producten van uw bedrijf onder de aandacht brengen met een professionele radiospot? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze professionals. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, door een E-mail te sturen naar of door het contact formulier in te vullen. In het laatste geval bellen wij u binnen 48 uur terug. Een radiospotje laten maken voor lage kosten doet u bij Murekla.

Neem contact met ons op en wij gaan vandaag nog aan de slag met de ontwikkeling van uw radiospot.

 

radiospotjes opnemen