• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
radio commercial

Adverteren op de radio met Murekla

Als je met jouw bedrijf wilt adverteren op de radio zit je goed bij Murekla. Onze organisatie verzorgt graag de productie van jouw radio spot, alsmede het inkopen van zendtijd. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van video- en radio advertenties, zowel lokaal, als regionaal en landelijk.

Vanwege onze samenwerking met een vooraanstaand media bureau zijn we in staat om tegen scherpe tarieven tijd voor het adverteren op de radio in te kopen. Samen zorgen we dat we jouw doelgroep weten te bereiken op de radio met een mooie radioreclame.

 

Murekla helpt je met jouw radio advertenties

  • Productie, kennis, advies en zendtijd
  • Persoonlijkheid en deskundigheid
  • Snel handelend bedrijf
  • Bereik je doelgroep met een creatieve omzetting van ideeën naar een radiospot
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vast aanspreekpunt voor je radio- en tv campagne

Neem voor meer vrijblijvende informatie gerust contact op, of plan direct een afspraak in. Telefonisch contact opnemen kan via 0171 41 01 09.

 

Zendtijd inkopen om te adverteren op radio

Wie wilt adverteren op de radio dient zendtijd in te kopen. Voorafgaande aan dit inkopen is het belangrijk om eerst over het een en ander na te denken. Je wilt jouw doelgroep op de juiste momenten bereiken.

Een belangrijk aspect is dus het tijdvlak waarin jouw radioreclame uitgezonden wordt. Onze deskundige medewerkers bekijken graag hoe jouw doelgroep het beste bereikt kan worden. Bekijk ook:

“Voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio is Murekla de juiste partner.”

 

Wat zijn de kosten van een radiospot?

De kosten van het adverteren op de radio worden bepaald aan de hand van het aantal luisteraars. Bij onze partner kunnen wij zowel op regionale radiostations als landelijke stations (zoals NPO radio, Qmusic of RadioNL) zendtijd inkopen. Natuurlijk proberen we waar mogelijk altijd kortingen te bedingen of voorkeursposities te regelen.

“De kosten voor een radio en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.”

 

Vraag om meer informatie

Neem als je vragen hebt over het produceren van een radio reclame of het inkopen van zendtijd gerust contact op. Wij voorzien je graag van meer informatie over het maken van je eigen spot en de kosten.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0171 41 01 09, of door een bericht te sturen per e-mail naar of ons contactformulier op de website.

 

Contactgegevens:

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop reclame zendtijd, radioreclame of tv-reclame? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

68q radiocommercial