• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
inkoop reclame zendtijd radio
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes
inkoop reclame zendtijd televisie
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes

 

Adverteren op de radio met Murekla

Als je met jouw bedrijf wilt adverteren op de radio zit je goed bij Murekla.
Murekla is een onafhankelijk mediaadviesbureau voor Inkoop van reclame zendtijd op radio en TV.
Onze organisatie verzorgt graag de productie van jouw radiocommercial, alsmede het inkopen van zendtijd. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met het produceren van video met name TV- en radiocommercials, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Vanwege onze samenwerking met een vooraanstaand mediabureau zijn we in staat om tegen scherpe tarieven zendtijd in te kopen voor het adverteren op de radio maar ook op TV. Samen zorgen we dat we jouw doelgroep weten te bereiken op de radio en/ of TV met een uitgekiende campagne.

 

 

 

Murekla helpt je met jouw radio advertenties

∎ Productie, kennis, advies en zendtijd

∎ Persoonlijke benadering en deskundig

∎ Snel handelen

∎ Bereik je doelgroep met een creatieve omzetting van ideeën naar een radiospot

∎ Meer dan 30 jaar ervaring

∎ Vast aanspreekpunt voor je radio- en tv campagne en inkoop zendtijd

 

Neem voor meer vrijblijvende informatie gerust contact op, of plan direct een afspraak in. Telefonisch contact opnemen kan via 0172 41 01 09.

 

Contactgegevens:

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop reclame zendtijd, radioreclame of tv-reclame? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

Zendtijd inkopen om te adverteren op radio

Wie wil adverteren op de radio dient zendtijd in te kopen. Voorafgaande aan dit inkopen is het belangrijk om eerst over het een en ander na te denken. Je wilt tenslotte jouw doelgroep op de juiste momenten bereiken.

Een belangrijk aspect is dus het tijdvlak waarin jouw radioreclame uitgezonden wordt. Onze deskundige medewerkers bekijken graag hoe jouw doelgroep het beste bereikt kan worden. Bekijk ook:

“Voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio is Murekla de juiste partner.”

 

Wat zijn de kosten van een radiospot?

De kosten van het adverteren op de radio worden bepaald aan de hand van het aantal luisteraars. Murekla kan op zowel regionale radiostations als landelijke stations (zoals NPO radio, Qmusic of RadioNL) zendtijd inkopen. Natuurlijk proberen we waar mogelijk altijd kortingen te bedingen of voorkeursposities te regelen.

“De kosten voor een radio en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.”

 

Mogelijkheden radioreclame

Radioreclame is altijd nog een erg effectieve manier om de doelgroep te bereiken. Je kunt niet alleen het grote publiek bereiken maar ook specifieke doelgroepen. Radio is een vorm van media waarbij niet gezapt wordt. Er zijn lange luistertijden en ook de reclameblokken worden gehoord.

Bij radioreclame heb je per dag veel contactmomenten met de doelgroep. Jouw spot wordt door veel potentiële klanten gehoord en is hierdoor zeer effectief. Zie je dit wel zitten? Wij kunnen jou voorzien van een passende radiocampagne.

 

Radiocommercial stappenplan

Wij werken bij het ontwikkelen van een radiocommercial met een stappenplan van vier stappen:

  • Script
  • Voice over
  • Muziek en geluidseffecten
  • Productie

Bij de eerste drie stappen wordt alles bedacht en voorbereidt. In stap vier wordt de commercial geproduceerd.

 

Vraag een offerte aan

Neem gerust contac top als je vragen hebt over het produceren van een radio reclame of het inkopen van zendtijd. Ook voorzien wij je graag van meer informatie over het maken van je eigen radiocommercial en de kosten.

Je kunt ons bereiken door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0172 41 01 09. Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Ook voor het aanvragen van een offerte kun je contact met ons opnemen. Wij voorzien jou graag van een gratis en vrijblijvende offerte.

Contactformulier

Indicatie kosten reclame op radio

     Regionale omroep       Landelijke zender klein    Landelijke zender groot

 1 week, 5 spots per dag     1 week, 5 spots per dag     1 week, 5 spots per dag
        bereik 250.000                  bereik 500.000                  bereik 2.000.000
    kosten ca. € 1.500              kosten ca. € 5.000             kosten ca. € 12.500


Bovenstaande tarieven zijn indicatief. Bel ons voor een goed gesprek over adverteren op de radio en mogelijke kortingen op 0172 - 41 01 09.

 

Vraag om meer informatie

Neem gerust contact op als je vragen hebt over het produceren van een radio reclame of het inkopen van zendtijd. Ook voorzien wij je graag van meer informatie over het maken van je eigen radiocommercial en de kosten.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0172 41 01 09, of door een bericht te sturen per e-mail naar  of ons contactformulier op de website.