• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
inkoop reclame zendtijd radio
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes
inkoop reclame zendtijd televisie
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes

Inkoop reclame zendtijd, tv reclame en radioreclame

Voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio is Murekla de juiste partner. Wij hebben meer dan 29 jaar ervaring in het verzorgen van tv reclame en radioreclame, zowel lokaal, regionaal als landelijk.
Murekla werkt warm en innig samen met een bekend mediabureau: hét mediabureau voor het inkopen van zendtijd voor radio- en televisie. 

Met zo’n 35 medewerkers is onze partner de gids in het medialandschap en nemen wij je mee aan de hand om de juiste keuzes te maken in de complexe wereld van mediaplanning en inkooptechnieken voor alle mediumtypen als het om inkoop van reclame zendtijd gaat!
Wilt u zendtijd inkopen voor uw organisatie? Adverteren op radio of adverteren op tv tegen lage kosten?
Wij hebben kennis, ervaring en de tools in huis om tot de ultieme mediaprestaties te komen wanneer een radio- of televisiecampagne gevoerd wordt. Kijk- en luistercijfers vanuit respectievelijk SKO (Stichting KijkOnderzoek) en CLO (Centraal LuisterOnderzoek) worden in de planningstool MBS uitgewerkt en geanalyseerd. Zo kunnen we meerdere scenario’s uitwerken voor de betreffende doelgroepen. Welke zendermix levert het hoogste bereik? Hoeveel herhalingscontacten heb je nodig voor een effectieve mediacampagne? Wat zijn de juiste tijdvakken voor je doelgroep? Welke investering is nodig om een juiste mediadruk te krijgen? Wat doet de concurrentie op dit vlak? Welke spotlengte is ideaal?

        

Adverteren op radio en/ of TV

De kosten voor een radio en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.
Spotcampagnesbillboarding, samenwerkingen en non-spot acitvaties, alles is mogelijk. Adverteren op landelijk niveau, Murekla kent alle mogelijkheden. 

Campagnes met een regionale aanpak, ook dit speelveld kent Murekla op haar duimpje. Landelijke exposure: Wij kennen de krachten en profielen van alle nationale zenders. Internetzenders, lineair of on demand kijken, alle kanalen en devices worden meegenomen in elke zenderanalyse en keuze.
Murekla weet wat er te koop is, wat de kosten van adverteren op tv en radio zijn, en… welke kortingen op de zendtijd kunnen worden bedongen en/ of natuurlijk eventuele voorkeurposities!
Allemaal vragen waar wij dagelijks de antwoorden op kunnen geven. Dit alles rapporteren we in een helder campagneoverzicht. Onze media partner werkt voor meer dan 400 adverteerders, daardoor is de kennis van adverteren op radio en/ of TV hoog en weten we uit ervaring wat de juiste weg is in het tv- of radiolandschap Onze specialisten gaan graag in gesprek met je. We leveren geen dikke rapporten, maar heldere analyses begrijpelijk in woord en beeld gebracht. Elk plan bespreken we met jou als klant, zodat we elke vraag wegnemen en toelichten met onze afwegingen.

         

      

Kosten Radioreclame

Radioreclame is 1 van de effectiefste manieren van adverteren om een hoge naamsbekendheid te verkrijgen. Radio reclame is het juiste medium om  een nieuw merk of product onder een groot publiek onder de aandacht te brengen. Murekla verzorgt niet alleen de verkoop van zendtijd op radiozenders maar is ook al 29 jaar producent van radiocommercials. Natuurlijk kunt u bij ons ook de radiocommercial laten maken. Wij weten uw doelgroep met radioreclame te raken, te inspireren en te verleiden tot actie.

Een groot voordeel is dat u 1 aanspreekpunt heeft voor de productie van de radiocommercial en inkoop van reclame zendtijd. Mede door onze onafhankelijheid en onze deskundige media partner, kunnen we onze klanten een objectief advies geven. Door slimme inkoop van zendtijd profiteert u van onze kortingen en vallen de kosten voor radio reclame reuze mee.

Murekla produceert alle radiocommercials in eigen studio. Dit doen wij al meer dan 29 jaar en grote merken en bekende stemacteurs zijn bij ons kind aan huis. Beluister op de pagina radiocommercials een aantal voorbeelden van onze radiospots of zoek op de stemmenbank een geschikte stem uit.

       

Indicatie kosten reclame op radio

     Regionale omroep       Landelijke zender klein    Landelijke zender groot

 1 week, 5 spots per dag     1 week, 5 spots per dag     1 week, 5 spots per dag
        bereik 250.000                  bereik 500.000                  bereik 2.000.000
    kosten ca. € 1.500              kosten ca. € 5.000             kosten ca. € 12.500

 


Bovenstaande tarieven zijn indicatief. Bel ons voor een goed gesprek over radioreclame en kortingen op 0172 - 41 01 09.

       

            

Kosten TV reclame

U wilt met uw bedrijf reclame op tv en bent benieuwd naar de kosten? Of heeft u gezocht naar tv reclame kosten? Murekla is uw partner voor de productie en plaatsing van tv reclame. Adverteren op tv hoeft helemaal niet duur te zijn. Door de combinatie van inkoop zendtijd en productie van tv commercials kunnen we de kosten laag houden.
 

Kortom, wilt u adverteren op tv of adverteren op de radio of welk ander medium? Overleg eerst met Murekla! Het juiste bereik voor de juiste prijs. Neem direct contact met ons op, 0172 - 41 01 09.

Murekla heeft in de afgelopen 29 jaar een groot netwerk opgebouwd. Wij verzorgen tv reclame op publieke en commerciële zenders, zowel landelijk als regionaal. Transparante offertes met als doel een samenwerking voor de langere termijn waarbij de kosten tv reclame zo laag mogelijk blijven.
In de afgelopen jaren hebben we voor vele klanten naar volle tevredenheid zendtijd ingekocht voor reclame op tv. Inkoop reclame zendtijd voor radio en televisie kan ingewikkeld zijn maar niet met de kennis en ervaring van Murekla. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een goed gesprek over reclame op tv, bel vrijblijvend 0172 - 41 01 09.

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop reclame zendtijd, radioreclame of tv-reclame? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier