• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
inkoop reclame zendtijd radio
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes
inkoop reclame zendtijd televisie
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes

Inkoop reclame zendtijd, tv reclame en radioreclame

Murekla is een onafhankelijk mediaadviesbureau voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring in het verzorgen van tv reclame en radioreclame, zowel lokaal, regionaal als landelijk. Murekla werkt warm en innig samen met een bekend mediabureau: hét mediabureau voor het inkopen van zendtijd voor radio- en televisie en natuurlijk online campagnes.

Met zo’n 35 medewerkers is onze partner de gids in het medialandschap en nemen wij je mee aan de hand om de juiste keuzes te maken in de complexe wereld van mediaplanning en inkooptechnieken voor alle mediumtypen als het om inkoop van reclame zendtijd gaat!
Wilt u zendtijd inkopen voor uw organisatie? Adverteren op radio of adverteren op tv tegen lage kosten?
Wij hebben kennis, ervaring en de tools in huis om tot de ultieme mediaprestaties te komen wanneer een radio- of televisiecampagne gevoerd wordt. Kijk- en luistercijfers vanuit respectievelijk SKO (Stichting KijkOnderzoek) en CLO (Centraal LuisterOnderzoek) worden in de planningstool MBS uitgewerkt en geanalyseerd. Zo kunnen we meerdere scenario’s uitwerken voor de betreffende doelgroepen. Welke zendermix levert het hoogste bereik? Hoeveel herhalingscontacten heb je nodig voor een effectieve mediacampagne? Wat zijn de juiste tijdvakken voor je doelgroep? Welke investering is nodig om een juiste mediadruk te krijgen? Wat doet de concurrentie op dit vlak? Welke spotlengte is ideaal?

        

Adverteren op radio en/of TV

De kosten voor een radio en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.
Spotcampagnesbillboarding, samenwerkingen en non-spot acitvaties, alles is mogelijk. Adverteren op landelijk niveau, Murekla kent alle mogelijkheden.

Campagnes met een regionale aanpak, ook dit speelveld kent Murekla op haar duimpje. Landelijke exposure: Wij kennen de krachten en profielen van alle nationale zenders. Internetzenders, lineair of on demand kijken, alle kanalen en devices worden meegenomen in elke zenderanalyse en keuze. 

Murekla weet wat er te koop is, wat de kosten van adverteren op tv en radiocommercials zijn, en… welke kortingen op de zendtijd kunnen worden bedongen en/ of natuurlijk eventuele voorkeurposities!

Allemaal vragen waar wij dagelijks de antwoorden op kunnen geven. Dit alles rapporteren we in een helder campagneoverzicht. Onze media partner werkt voor meer dan 400 adverteerders, daardoor is de kennis van adverteren op radio en/ of TV hoog en weten we uit ervaring wat de juiste weg is in het tv- of radiolandschap Onze specialisten gaan graag in gesprek met je. We leveren geen dikke rapporten, maar heldere analyses begrijpelijk in woord en beeld gebracht. Elk plan bespreken we met jou als klant, zodat we elke vraag wegnemen en toelichten met onze afwegingen.

         

Contactformulier

           

         


Kosten TV reclame

U wilt met uw bedrijf reclame op tv en bent benieuwd naar de kosten? Of heeft u gezocht naar tv reclame kosten? Murekla is uw partner voor de productie en plaatsing van tv reclame. Adverteren op tv hoeft helemaal niet duur te zijn. Door de combinatie van inkoop zendtijd en productie van tv commercials kunnen we de kosten laag houden.
 

Kortom, wilt u adverteren op tv of adverteren op de radio of welk ander medium? Overleg eerst met Murekla! Het juiste bereik voor de juiste prijs. Neem direct contact met ons op, 0172 - 41 01 09.