• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
inkoop reclame zendtijd radio
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes
inkoop reclame zendtijd televisie
Murekla
1 aanspreekpunt voor radio- en TV campagnes

Inkoop reclame zendtijd, tv reclame en radioreclame

De Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio kunt u aan Murekla overlaten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van tv reclame en radioreclame, zowel lokaal, regionaal als landelijk. Murekla is kind aan huis in de Nederlandse reclamemedia als het om inkoop van reclame zendtijd gaat! Wilt u zendtijd inkopen voor uw organisatie? reclame op radio of reclame op tv tegen lage kosten?

Hoe bereikt uw organisatie de juiste doelgroepen? Sterker: wat zijn uw doelgroepen en waar bewegen zij zich? Is multimediale exposure wellicht hét communicatiemiddel dat u nu nodig hebt? Ieder medium heeft zijn eigen kosten voor tv reclame en radio reclame gebaseerd op het aantal luisteraars en of kijkers.

Murekla weet wat er te koop is, wat de kosten van reclame op tv en radio zijn, en… welke kortingen er eventueel op de zendtijd kunnen worden bedongen! Kortom, wilt u adverteren op tv of adverteren op de radio? Overleg eerst met Murekla! Het juiste bereik voor de juiste prijs. Neem direct contact met ons op, 0172 - 41 01 09.
 

Kosten Radioreclame

Radioreclame is 1 van de effectiefste manieren van adverteren om een hoge naamsbekendheid te verkrijgen. Radio reclame is het juiste medium om  een nieuw merk of product onder een groot publiek onder de aandacht te brengen. Murekla verzorgt niet alleen de verkoop van zendtijd op radiozenders maar is ook al 25 jaar producent van radiocommercials. Wij weten uw doelgroep met radioreclame te raken, te inspireren en te verleiden tot kopen tegen lage kosten.

Doordat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor productie en inkoop van reclame zendtijd kan u maximaal gebruik maken van onze expertise. De radioreclame kosten kunnen we daardoor lager houden dan andere mediabureaus. Door grote inkoop van zendtijd profiteert u van onze kortingen en vallen de kosten voor radio reclame reuze mee.

Murekla produceert alle radiocommercials in eigen studio. Dit doen wij al 25 jaar en grote merken en bekende stemacteurs zijn bij ons kind aan huis. Beluister op de pagina radiocommercials een aantal voorbeelden van onze radiospots of zoek op de stemmenbank een geschikte stem uit..

 

Kosten TV reclame

U wilt met uw bedrijf reclame op tv en bent benieuwd naar de kosten? Murekla is uw partner voor de productie en plaatsing van tv reclame. Reclame op tv hoeft helemaal niet duur te zijn. Door de combinatie van inkoop zendtijd en productie van tv commercials kunnen we de kosten laag houden.

Murekla heeft in de afgelopen 25 jaar een groot netwerk opgebouwd. Wij hebben vele contacten bij de omroepen, zoals RTL en SBS,  waar uw organisatie van profiteert en wat resulteert in lagere kosten. Wij verzorgen tv reclame op publieke en commerciële zenders, zowel landelijk als regionaal. Transparante offertes met als doel een samenwerking voor de langere termijn waarbij de kosten voor tv reclame laag blijven.

In de afgelopen jaren hebben we voor vele klanten naar volle tevredenheid zendtijd ingekocht voor reclame op tv. Inkoop reclame zendtijd voor radio en televisie kan ingewikkeld zijn maar niet met de kennis en ervaring van Murekla. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een goed gesprek over reclame op tv, bel vrijblijvend 0172 - 41 01 09.

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop reclame zendtijd, radioreclame of tv-reclame? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier