• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
stemmenbank
Murekla
Stemmen bekend van nationale radio en TV

Stemmenbank, de juiste voice over

De juiste voice over voor audio- en videoproducties, tv-commercials en radio commercials. ‘Hé, is dat…?’ ‘Hoor ik daar…?’ Murekla heeft met zijn Stemmenbureau als extra service een eigen Stemmenbank met vrouwelijke en mannelijke bekende stemacteurs.

Bekende Nederlanders – dat wil zeggen: bekende voice overs van Nationale radio en televisie – zorgen voor extra attentie van uw boodschap. Dat is één van de redenen waarom Murekla graag gebruik maakt van deze professionele stemacteurs / voice overs in zijn stemmenbank. Maar natuurlijk ook vanwege de hoge kwaliteit van hun optreden: juiste dictie, goede timing, met overtuiging gebracht.
 

Murekla heeft eigen stemmenbank

Om diezelfde reden maakt Murekla ook uitsluitend gebruik van native speakers bij producties waarin vreemde talen voorkomen. Stemacteurs, geboren in het land waar de gewenste taal gesproken wordt, bezitten een natuurlijke vanzelfsprekendheid die niet – of vrijwel niet – nagebootst kan worden. Murekla heeft een vrijwel onuitputtelijke stemmenbank opgebouwd. Mannen en vrouwen, kinderen, typetjes.

 

Wij vinden de juiste stem

Maar zit een gewenste stem onverhoopt niét in deze selectie van voice overs dan zoekt  Stemmenbureau Murekla net zo lang tot het juiste geluid gevonden is!

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een passende stem voor uw videoproductie of radio-commercial? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier

Uitleg stem stijlen

De letters die achter de stemmen staan, zeggen iets over de stijl waar de betreffende stem goed in is.

a = Goed in acteren
e = Enthousiast
w = Warm
z = Zakelijk
f = Frivool
o = Op aanvraag

 

0:00 / 0:00
Voice overs Buitenlands