• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
tv commercial raceplanet
Murekla
Creatieve en betaalbare TV Commercials
tv commercial avantisport 2
Murekla
Creatieve en betaalbare TV Commercials
tv commercial epitact 3
Murekla
Creatieve en betaalbare TV Commercials

TV Commercial laten maken

TV Commercials full motion

Een professionele TV commercial laten maken voor regionale of landelijke televisie? Gebruik een full motion TV commercial van Murekla om de juiste emotie te raken. Wij produceren full motion tv commercials geheel volgens de wens van de opdrachtgever. En maken daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk.

Televisie commercial aangepast aan uw budget
Murekla beschikt over een compacte mobiele filmcrew. Afhankelijk van de aard van de gewenste full motion tv commercial – inhoud van de opdracht in relatie tot het beschikbare budget – kan Murekla de filmcrew uitbreiden met meerdere bemande camera’s, belichters, visagisten en, uiteraard, regisseur,acteurs en actrices. Indien gewenst zetten we onze drones in voor spectaculaire drone video.

3D-animaties
Jouw doelgroep op een pakkende manier bereiken? Overweeg dan eens een 3D animatie tv-commercial te laten maken. De aantrekkingskracht van 3D video’s is breed inzetbaar. Het verduidelijkt ingewikkelde en moeilijk bespreekbare thema’s en de vorm ‘tekenfilm’ pakt! Hierdoor krijgt de boodschap van de televisiecommercial een hogere attentiewaarde.

Voorbeelden TV Commercials (full motion)

TV Commercial Grafisch (still frame)

Een stillframe tv commercial inzetten? Murekla wordt door sommige relaties ook wel the king of stillframes TV commercials genoemd. Een still frame commercial is een televisiecommercial die bestaat uit los fotomateriaal waaruit een mooi en strak geheel wordt gemonteerd. Hiervoor kunnen we ook onze drones inzetten voor dronefotografie. Met een minimum aan middelen ontwikkelen wij een professionele stillframe tv commercial tegen lage kosten, bruikbaar voor televisie maar ook voor bijvoorbeeld narrowcasting, Facebook en websites.

Hoe werkt still frame?
Onze vaste editor realiseert met een beperkt budget en fotomateriaal een aansprekende en opvallende animatie. Het uitgangspunt van still motion commercials is meestal het logo van de adverteerder. Door te werken met goede grafische programma’s wordt de suggestie gewekt dat de beelden bewegen; een full motion effect. De commercials die wij monteren zijn perfect bruikbaar voor narrowcasting. Hierbij is de boodschap van de video zoveel mogelijk toegesneden op de ontvanger. Ook is het mogelijk om de video’s in te zetten als tv commercial op regionale of landelijke omroepen.

Hoe maken wij een tv commercial

Wij betrekken de opdrachtgever bij alle stadia van de productie van een professionele tv commercial. Zo weten we zeker dat het eindresultaat geheel naar uw wens zal zijn. Na de eerste briefing waar we de doelgroep en boodschap bespreken volgt er een gespecificeerde offerte. Deze wordt begeleid door een korte synopsis. Na eventuele aanpassingen volgt een gedetailleerde scenario. Ook werken wij met een efficiënt productieschema voor de tv commercial. Goede afspraken zorgen immers voor minder draaidagen.

Neem een kijkje achter de schermen!

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een creatieve videoproducent voor de productie van uw televisie commercials? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier