• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09

Murekla

Hanteert scherpe tarieven

TV Commercials full motion

Een professionele TV commercial voor regionale of landelijke uitzending? Gebruik een full motion TV commercial om de juiste emotie te raken. Wij produceren full motion tv commercials geheel volgens de wens van de opdrachtgever. En maken daarbij gebruik van een breed netwerk.

Aangepast aan uw budget
Murekla beschikt over een compacte mobiele filmcrew. Afhankelijk van de aard van de gewenste full motion videoproductie – inhoud van de opdracht in relatie tot het beschikbare budget – kan Murekla de filmcrew ‘aankleden’ met meerdere bemande camera’s, belichters, visagisten en, uiteraard, regisseur en acteurs en actrices. Indien gewenst zetten we onze drones in voor spectaculaire drone video.

3D-animaties
Jouw doelgroep op een pakkende manier bereiken? Overweeg dan eens de inzet van een 3D animatie. De aantrekkingskracht van 3d video’s is breed inzetbaar. Het verduidelijkt ingewikkelde en moeilijk bespreekbare thema’s en de vorm ‘tekenfilm’ pakt! Hierdoor krijgt de boodschap krijgt hogere attentiewaarde.

Voorbeelden TV Commercial full motion

TV Commercial Grafisch (still frame)

Een stillframe commercial inzetten? Murekla wordt door sommige relaties ook wel the king of stillframes TV commercials genoemd. Een still frame commercial is een commercial die bestaat uit los fotomateriaal waaruit een mooi en strak geheel wordt gemonteerd. Hiervoor kunnen we ook onze drones inzetten voor luchtfotografie. Met een minimum aan middelen ontwikkelen wij een professionele stillframe commercial, bruikbaar voor tv maar ook voor bijvoorbeeld narrowcasting.

Hoe werkt still frame?
Onze vaste editor realiseert met een beperkt budget en fotomateriaal een aansprekende en opvallende animatie. Het uitgangspunt van still motion video’s is meestal het logo van de adverteerder. Door te werken met goede grafische programma’s wordt de suggestie gewekt dat de beelden bewegen; een full motion effect. De video’s die wij monteren zijn bruikbaar voor narrowcasting. Hierbij is de boodschap van een film is zoveel mogelijk toegesneden op de ontvanger. Ook is het mogelijk om de video’s in te zetten als tv commercial.

Hoe we te werk gaan

Wij betrekken de opdrachtgever bij alle stadia van de productie. Zo weten we zeker dat het eindresultaat geheel naar uw wens zal zijn. Na de eerste briefing waar we de doelgroep en boodschap bespreken volgt er een gespecificeerde offerte. Deze wordt begeleid door een korte synopsis. Na eventuele aanpassingen volgt een gedetailleerde scenario. Ook werken wij met een efficiënt productieschema. Goede afspraken zorgen immers voor minder draaidagen.

 

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een creatieve videoproducent voor de productie van uw televisie commercials? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier