• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
Murekla
Voor professionele bedrijfsfilms!

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken die bij u past. ‘Videopresentatie’ is het toverwoord in de hedendaagse communicatie. Waar de standwerker op de markt met verve een wonderschoonmaakmiddel aanprijst, gebruikt de moderne ondernemer een eigentijdser medium: een bedrijfsvideo. Vertel uw verhaal met de juiste videocontent, scherpe beelden, helder geluid en een perfecte videomontage in jouw bedrijfsfilm. Geen ander communicatiemiddel heeft zoveel impact als video. De komende jaren zal het gebruik van online video nog verder stijgen, video is hot! Een videoproductie is makkelijk te delen via social media, brengt het juiste gevoel over en is zeer laagdrempelig. Daarnaast blijven bezoekers van uw website langer op uw website.

Murekla maakt professionele bedrijfsfilms voor een scherpe prijs. Indien gewenst kunnen we ook tegen lage meerkosten drone video laten maken voor spectaculaire luchtbeelden.
 

Videoproductiebedrijf Murekla

Murekla heeft haar sporen inmiddels verdient als video productie bedrijf met het maken van vele bedrijfsfilms. Ervaren cameramensen en editors die dagelijks voor bedrijven, instellingen en overheden aan de slag zijn. Murekla vertaalt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de bedrijfsfilm. De informatie die u wilt overbrengen, visualiseert videoproductiebedrijf Murekla in aantrekkelijke beelden, ondersteund door gesproken informatie. In de vorm van een interview of als begeleidend commentaar (voice over). Waar u ook een presentatie wilt geven – op een beurs, op uw  website, social media, bij ontvangst van gasten, voor andere pr-doeleinden – een bedrijfsfilm vertelt uw verhaal op de meest aansprekende manier.

 

 

 

 

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

Met een goede bedrijfsvideo bent u overtuigender dan uw collega’s in (en op) de markt. Uw boodschap, producten en diensten komen direct over en blijven langer hangen. Uw uitstraling is modern en eigentijds. En dit alles zonder zwaar te drukken op uw pr-budget. Een professionele bedrijfsvideo is ideaal als personal touch op uw eigen website of in de lounge van uw organisatie. Verras uw socialmedia-relaties met een videoproductie. Maak uw boodschap wereldkundig via YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U ziet het: als uw professionele partner voor videoproducties denkt Murekla graag met u mee voor  het maken van een professionele bedrijfsvideo. En natuurlijk kunnen wij nog veel méér voor u betekenen op het gebied van video en geluid. Neem dus gerust contact met ons op.

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Moodfilms geven een extra dimensie aan voorlichtingsfilms

Eén van Murekla’s specialiteiten is de moodfilm. Met de moodfilm voegt Murekla een extra dimensie toe aan het genre voorlichtingsfilms. Het werkt zoals een gedramatiseerde documentaire. Gefilmde informatie wordt in één klap heel aansprekend voor het publiek.

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

Televisie reportages

Extra ondersteuning nodig voor uw televisie reportage? De filmcrew van Murekla ondersteunt u graag. Wij zijn voorzien van een flexibel, mobiel en wendbaar filmteam waarmee we u graag voorzien van extra hulp. Uw journalistieke en informatieve reportages kunnen zo snel en efficiënt tot stand komen.