• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
Murekla
Producties van low budget tot ……

Bedrijfsfilm laten maken

U presenteren als bedrijf? Een bedrijfsfilm laten maken die bij u past. ‘Presentatie’ is het toverwoord in de hedendaagse communicatie. Waar de standwerker op de markt met verve een wonderschoonmaakmiddel aanprijst, gebruikt de moderne ondernemer een eigentijdser medium: het beeld. Murekla maakt een professionele bedrijfsvideo voor een scherpe prijs. En indien gewenst kunnen we drone video laten maken voor spectaculaire luchtbeelden.

Vertel uw verhaal op een aansprekende manier

Murekla vertaalt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de bedrijfsfilm. Het digitale visitekaartje! De informatie die u wilt overbrengen, visualiseert Murekla in aantrekkelijke beelden, ondersteund door gesproken informatie. In de vorm van een interview of als begeleidend commentaar (voice over). Waar u ook een presentatie wilt geven – op een beurs, op de website, bij ontvangst van gasten, voor andere pr-doeleinden – de bedrijfsfilm vertelt uw verhaal op de meest aansprekende manier.

De functies van een professionele bedrijfsvideo

Met een goede bedrijfsfilm bent u overtuigender dan uw collega’s in (en op) de markt. Uw boodschap komt direct over en blijft langer hangen. Uw uitstraling is modern en eigentijds. En dat alles zonder zwaar te drukken op uw pr-budget. Het digitale visitekaartje is ideaal als personal touch op uw eigen website of in de lounge van uw organisatie. Verras uw relaties met een dvd of usb-stick. Maak uw boodschap wereldkundig via YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U ziet het: als uw professionele partner in audiovisuele communicatie denkt Murekla graag met u mee voor de productie van een professionele bedrijfsvideo. En natuurlijk kunnen wij nog veel méér voor u betekenen op het gebied van beeld en geluid. Neem dus gerust contact met ons op.

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Moodfilms geven een extra dimensie aan voorlichtingsfilms

Eén van Murekla’s specialiteiten is de moodfilm. Met de moodfilm voegt Murekla een extra dimensie toe aan het genre voorlichtingsfilms. Het werkt zoals een gedramatiseerde documentaire. Gefilmde informatie wordt in één klap heel aansprekend voor het publiek.

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

Televisie reportages

Extra ondersteuning nodig voor uw televisie reportage? De filmcrew van Murekla ondersteunt u graag. Wij zijn voorzien van een flexibel, mobiel en wendbaar filmteam waarmee we u graag voorzien van extra hulp. Uw journalistieke en informatieve reportages kunnen zo snel en efficiënt tot stand komen.