• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
bedrijfsfilm 1
Murekla
Voor professionele bedrijfsfilms
bedrijfsfilm 3
Murekla
Voor professionele bedrijfsfilms
idn biofet
Murekla
Voor professionele bedrijfsfilms

 

Bedrijfsfilm laten maken door Murekla

Murekla heeft haar sporen inmiddels verdient als video productie bedrijf met het maken van vele bedrijfsfilms. Ervaren cameramensen en editors die dagelijks voor bedrijven, instellingen en overheden aan de slag zijn. Murekla vertaalt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de bedrijfsfilm.

De informatie die u wilt overbrengen, visualiseert videoproductiebedrijf Murekla in aantrekkelijke beelden, ondersteund door gesproken informatie. In de vorm van een interview of als begeleidend commentaar (voice over). Waar u ook een presentatie wilt geven – op een beurs, op uw website, social media, bij ontvangst van gasten, voor andere pr-doeleinden – een bedrijfsfilm vertelt uw verhaal op de meest aansprekende manier.

Animatie bedrijfsfilm

Naast een gefilmde video kunnen wij u ook voorzien in een geanimeerde bedrijfsvideo. U kunt een geanimeerde video bijvoorbeeld gebruiken om verschillende zaken uit te leggen. Het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor een combinatie van animatie en film.

Drone video

Drones worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in video’s. Dus ook in bedrijfsvideo’s. Murekla maakt professionele bedrijfsfilms voor een scherpe prijs. Indien gewenst kunnen we ook tegen lage meerkosten drone video laten maken voor spectaculaire luchtbeelden. Deze beelden kunnen goede meerwaarde geven aan uw bedrijfsfilm.

Commercials laten maken

Naast bedrijfsvideo’s kunt u ook bij ons terecht voor het maken van een commercial. Wij kunnen niet alleen TV commercials maken, maar ook radio commercials. Door een commercial zal uw naamsbekendheid vergroot worden. Murekla is gespecialiseerd in het maken van pakkende commercials voor landelijke, regionale en lokale uitzendingen. Voor het inkopen van de reclame zendtijd kunt u ook bij ons terecht.

Het maken van een bedrijfsvideo kan goed samen gaan met het maken van commercials voor radio en TV. Op deze manier kunt u uw bedrijf beter in de markt zetten. U laat goed zien waar u voor staat en u trekt een groter publiek. Hebt u interesse in een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Onze diensten

Zoals u hebt kunnen lezen staan wij op veel verschillende gebieden voor u klaar. We hebben speciaal voor u nog even al onze diensten op een rijtje gezet zodat het goed overzichtelijk blijft:

Contact opnemen?

 

0172 410 109

Bedrijfsfilms gemaakt door Murekla

Moodfilms geven een extra dimensie aan voorlichtingsfilms

Eén van Murekla’s specialiteiten is de moodfilm. Met de moodfilm voegt Murekla een extra dimensie toe aan het genre voorlichtingsfilms. Het werkt zoals een gedramatiseerde documentaire. Gefilmde informatie wordt in één klap heel aansprekend voor het publiek.

Hoe beleeft de kijker de informatie die u aanbiedt? Dáár gaat het bij moodfilms om. Haar visuele en inhoudelijke toegankelijkheid maakt van de moodfilm een instrument bij uitstek om uw boodschap uit te dragen en de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op of bel direct naar ​0172 410 109.

 

 

 

 

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

Met een goede bedrijfsvideo bent u overtuigender dan uw collega’s in (en op) de markt. Uw boodschap, producten en diensten komen direct over en blijven langer hangen. Uw uitstraling is modern en eigentijds. En dit alles zonder zwaar te drukken op uw pr-budget. Een professionele bedrijfsvideo is ideaal als personal touch op uw eigen website of in de lounge van uw organisatie. Verras uw socialmedia-relaties met een videoproductie. Maak uw boodschap wereldkundig via YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U ziet het: als uw professionele partner voor videoproducties denkt Murekla graag met u mee voor het maken van een professionele bedrijfsvideo. En natuurlijk kunnen wij nog veel méér voor u betekenen op het gebied van video en geluid. Neem dus gerust contact met ons op.

 

 

Neem contact met ons op!

Wilt u een bedrijfsvideo of commercial laten maken door ons? Dan kunt u direct contact opnemen. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Als u een offerte aanvraagt, is deze gratis. U kunt ook contact opnemen om eventuele vragen te laten beantwoorden. Wij streven er naar om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren.

 

 

Contactformulier