• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09

       

Wat vinden onze klanten?

eis-review-murekla-skihut-scheveningen.jpg
o9f-review-murekla-haarlem105-peter-havinga.jpg
fh5-review-murekla-van-der-wulp-volvo.jpg

"Snel kunnen schakelen, pro-actief meedenken en kwaliteit leveren. De service van Murekla in een notendop."

Skihut Scheveningen

"Murekla, voor Haarlem105 een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren goed werk af voor een redelijke prijs. Doen niet moeilijk als het gecompliceerd wordt. En belangrijk, ze denken creatief mee. Top dus!"

Peter Havinga - Haarlem105

"Recent een bedrijfsfilm laten maken door het enthousiaste team van Axel! We zijn ontzettend tevreden over de film en vooral het nakomen van de afspraken, ga zo door!" 

Arie van der Wulp - Van der Wulp Volvo

dat-review-murekla-sam-sam.jpg
3w7-review-murekla-fabian-krausz.jpg
1dj-review-murekla-haasbeek.jpg

"Er zijn weinig bedrijven die zowel creatief als commercieel kunnen denken.
Dit is juist de expertise van Murekla. Van concept tot realisatie; steeds weer zetten zij een verrassend sterke commercial neer. Zeker een aanrader!"

Jan David Kleppe
Co Founder SamSam collectief

“Goeie jongens bij Murekla, werken professioneel, denken mee, en leveren snel.”

Fabian Krausz

"Wat een toppers! Snel & Professioneel en ook nog eens enthousiast. Als opdrachtgever was het heerlijk om samen te werken."

Martijn Haasbeek
Eigenaar Boekhandel Haasbeek

7qu-review-murekla-mustafa.jpg
gqq-review-murekla-ruud-zeelenberg.jpg
tzi-review-murekla-jan-willem-jansen.jpg

"Murekla Audio & Video Producties; TOP!!
Ik werk vanuit verschillende radiostations al jaren met Axel Wagenaar van Murekla Audio & Video producties. De productie van de commercial(s) zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle klanten zijn altijd zeer tevreden!! Ook het contact met alle klanten verloopt vlekkeloos. Kortom: een succesvolle radiocampagne begint met een hele herkenbare en kwalitatief goede commercial en Murekla Audio & Visuele Communicatie voldoet aan alle eisen! Zeker een aanrader!"

Mustafa Dogan

"Murekla is een gepassioneerd bedrijf waar wij altijd fijn mee samenwerken, Murekla denkt mee om zo iedere productie de juiste vorm te geven. Voor ons word nooit kosten of moeite gespaard om een succesvol eindresultaat op te leveren."

Ruud Zeelenberg

"Al jaren werken we samen met Axel van Murekla voor de productie van voice-overs voor onze videoproducties. Altijd een top-resultaat door de inzet van Murekla. Eindproduct is altijd professioneel en onze klanten zijn er zeer content mee. Murekla is een aanrader!"

Jan-Willem Jansen

let-review-murekla-race-planet.jpg
hyr-review-murekla-0930.jpg
uj8-review-murekla-uitgeverij-achtbaan.jpg

"Fijne samenwerking en een nog beter resultaat. Televisiecommercials om met recht trots op te zijn. Murekla maakt het van begin tot eind!"

Peter Koning - Marketing Manager Race Planet

"Fijn bedrijf om mee samen te werken. Schakelen super snel en zijn heel flexibel! Animaties zijn van mooie kwaliteit en ze denken goed mee. TOP!"

Anne Willems
Projectmanager 0930

"Vanaf het eerste contact was Axel Wagenaar van Murekla oplossingsgericht. Op een prettige wijze dacht hij mee hoe er voor een beperkt budget toch een professionele radiocommercial gemaakt kon worden. En dat is absoluut gelukt. Binnen enkele dagen was de spot gereed en een week later was hij te horen in de ether op o.a. Radio 1,4 en 5.
De commercial heeft er zeker toe bijgedragen dat het boek DE LAATSTE GETUIGE nog maandenlang goed verkocht bij de boekhandel.
De volgende keer bel ik Murekla weer!"


Frank Krake - Auteur en Uitgever bij Uitgeverij Achtbaan