• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09

Murekla

heeft 2 gecertificeerde drone piloten

Drone Video laten maken

Naast het produceren van mooie beelden vanaf de grond kunt u ook Drone Video laten maken door de experts van Murekla. Dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Waar we vroeger een helikopter moesten inhuren nemen we nu de sticks zelf in handen. Onze droneshots kunnen gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en voor gemeenten. Onze drone video geeft een geweldig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. De drone opnames passen wij toe in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en TV commercials.
 

Luchtvideo door experts

Het maken van mooie, vloeiende luchtvideo vereist wel ervaring. Murekla heeft 2 gecertificeerde en ervaren dronepiloten in huis. Hiermee bent u zeker van een veilige werkwijze en loopt u geen risico. Wij kunnen  u alles vertellen over onze werkwijze en adviseren in de vele mogelijkheden. 

Murekla vliegt hoofdzakelijk voor eigen producties maar regelmatig zetten wij ons in voor reclamebureaus, videoproductiebedrijven en omroepen. Deze organisaties willen regelmatig een drone huren met piloot en Murekla is voor deze bedrijven een betrouwbare, snel inzetbare partner.
 

Dronevideo in 4K

Wij vliegen met drones van het merk DJI. De drone filmt in Ultra HD 4K formaat. De 4K camera levert vlijmscherpe dronebeelden die inzetbaar zijn in elke videoproductie. Door luchtopnames te combineren met video vanaf de grond krijgt u een ijzersterke videoproductie. Murekla is een gecertificeerd dronebedrijf en zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen voor een veilige productie.


Opvallen met drone beelden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, (0172) 41 01 09 of via e-mail, .

 

drone video laten maken

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een gecertificeerde piloot voor de opnames van jouw drone video? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier