• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
screenshot 1 drone
Murekla
Drone beelden in 4K
screenshot 2 drone
Murekla
Drone beelden in 4K
screenshot 3 drone
Murekla
Drone beelden in 4K
screenshot 4 drone
Murekla
Drone beelden in 4K

Drone Video laten maken

Een drone video laten maken voor een bedrijfsfilm, online video, evenement of televisieprogramma kan je gerust overlaten aan de dronevideo experts van Murekla. Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Onze drone film kan gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en voor overheden. Onze drone beelden geven een geweldig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. De drone opnames passen wij toe in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en TV commercials.

Het maken van mooie, vloeiende dronebeelden vereist wel ervaring. Murekla heeft 2 gecertificeerde en ervaren dronepiloten in huis. Hiermee bent u zeker van een veilige werkwijze en loopt u geen risico bij de productie van drone beelden. Wij kunnen u alles vertellen over onze werkwijze, de kosten en adviseren in de vele mogelijkheden die wij met onze drones bieden.
 

          

Drone huren

Murekla vliegt hoofdzakelijk voor eigen videoproducties maar regelmatig vliegen wij met onze drones voor reclamebureaus, videoproductiebedrijven en omroepen. Deze organisaties willen regelmatig een drone huren met piloot en Murekla is voor deze bedrijven een betrouwbare, snel inzetbare partner. Murekla heeft 2 professionele dronepiloten in huis die elk drone shot perfect kunnen uitvoeren.

Met onze drone verhuur kunt u een drone met camera huren voor ultrascherpe drone video en dronefotografie. Drone beelden produceren wij naar wens in Full HD of in het professionele 4K formaat. Onze prijzen voor  drone huren zullen u verbazen. Meer info? Bel Murekla (0172) 41 01 09.

        

Drone beelden in 4K

Wij vliegen met drones van het merk DJI. Deze drones filmt drone beelden in Ultra HD 4K formaat. De 4K camera levert vlijmscherpe dronebeelden die inzetbaar zijn in elke videoproductie. Door luchtopnames te combineren met video vanaf de grond krijgt u een ijzersterke videoproductie. Murekla is een gecertificeerd dronebedrijf en zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen voor een veilige productie.


Opvallen met dronebeelden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, (0172) 41 01 09 of via e-mail, info@murekla.nl.

drone video laten maken

 

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een gecertificeerde piloot voor de opnames van jouw drone video? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier

Voorbeelden Drone video