Contact online radio 3
Contact online radio 4
Contact online radio 5
Contact online radio 6

ADVERTEREN OP:

  • Radio 538, Veronica, Skyradio of Q Music.
  • Alleen in jouw eigen regio!
  • Campagne van 2 maanden.
  • Incl. radiocommercial.

  • 1 contact persoon.
  • Prijs 2.450,- excl. btw.
  • 120.000 impressies.

MUREKLA IS EEN MEDIA ADVIES BUREAU EN AANSPREEKPUNT VOOR ONLINE RADIOCAMPAGNES.

ONLINE RADIO? WAT MOET IK ME DAARBIJ VOORSTELLEN?

Radioluisteren doen nog steeds de meeste mensen via het FM ether signaal. Dat kan lineair zijn (analoog) of via DAB+ (digitaal). Daarnaast zijn er de streaming diensten bij gekomen. Ofwel radio luisteren via je PC of app op de telefoon of via je stereo installatie en televisie. Inmiddels luistert meer dan 25 % van de luisteraars via streaming radio. Dit noemen we “Online radio”.


Wil je online radio beluisteren heb je dus een Internet verbinding nodig. Online radio biedt een groot aantal voordelen voor kleine en middelgrote ondernemers. Een van de belangrijkste voordelen is de betaalbaarheid. In tegenstelling tot traditionele FM radio en de digitale DAB+ versie zijn de kosten voor het adverteren op online radio aanzienlijk lager, wat het toegankelijker maakt voor bedrijven met kleinere budgetten.


Daarnaast biedt online radio een gerichter bereik. Ondernemers kunnen specifieke stations kiezen die overeenkomen met hun doelgroep. Dit kan helpen bij het efficiënt inzetten van het advertentiebudget en het maximaliseren van de impact.


Nog veel interessanter is dat online radio de mogelijkheid biedt tot nauwkeurige targeting. Dit noemen we ook wel Geo-targeting. Ondernemers kunnen hun advertenties richten op specifieke doelgroepen in een SPECIFIEKE REGIO, wat de effectiviteit van hun radiocampagne vergroot. Dit zorgt ervoor dat hun boodschap wordt gehoord door de luisteraars die vallen binnen de doelgroep en in het gebied waarin de ondernemer zijn afzetmarkt heeft.

CONTACTFORMULIER

Kom in contact met ons

"*" geeft vereiste velden aan

MEER INFORMATIE? BEL 0172 410 109

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven