• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
Z5r tv reclame productie preuninger 002
murekla
laat zien hoe het werkt
promotievideo loos betonvloeren murekla 001
murekla
laat zien hoe het werkt
fEq tv commercial afvalcontainers rijnmond 003
murekla
laat zien hoe het werkt
tv reclame productie kunstboeken 001
murekla
laat zien hoe het werkt
promotievideo loos betonvloeren murekla 002
murekla
laat zien hoe het werkt
d2N tv commercial afvalcontainers rijnmond 001
murekla
laat zien hoe het werkt
tv reclame productie avantisport 001
murekla
laat zien hoe het werkt
D8O tv reclame productie preuninger 003
murekla
laat zien hoe het werkt
rBN tv commercial afvalcontainers rijnmond 002
murekla
laat zien hoe het werkt


Audio en Video productie bedrijf Murekla aan het werk

Race Planet - TV commercials 2020

Voor Race Planet hebben we drie nieuwe commercials geproduceerd. Dit keer hebben we de Bleekemolens zelf aan het woord gelaten om hun persoonlijke verhalen te vertellen. De interviews zijn opgenomen in de werkplaats waar de racewagens worden onderhouden en voorbereid voor het echt werk. De andere shots zijn opgenomen bij een van de indoor kartbanen van de Bleekemolens en natuurlijk op het circuitpark Zandvoort. De commercials zullen volop te zien zijn tijdens de Formule 1 races op Ziggo Sport.

           

TV commercial - Race Planet | Race Experience

Voor Bleekemolens Race Planet zijn we twee volle dagen in de weer geweest om een topproductie neer te zetten. De eerste dag op Circuit Zandvoort gefilmd in een volgauto om de mooiste en stoerste hoeken van de super cars op beeld vast te leggen. De tweede dag hebben we met ondersteuning van een professionele lichtcrew, een top acteur en een ervaren visagiste een misterieuse, spannende scene neer gezet. Idee, script en productie komt uit eigen handen.

 

                        

Promotievideo Loos Betonvloeren

In opdracht van Blub Media hebben we een stoere promotievideo gemaakt voor Loos Betonvloeren B.V. Hierin is Ron "Beton" Vlaar het gezicht. Om Ron Vlaar en Loos Betonvloeren te koppelen hebben we gebruik gemaakt van de bijnaam die Ron Vlaar draagt; "Ron Beton". In een greenscreen studio hebben we de opnames gemaakt. Vervolgens kwamen de visual effects bij WizzArt vandaan. Sounddesign is gedaan in onze audio studio.

 

   

TV Commercial Afvalcontainers Rijnmond

Met Simon Stokvis als gezicht van Afvalcontainers Rijnmond was het aan ons de uitdaging om een script te schrijven voor een TV-commercial met hem in de hoofdrol. We hebben doorgeborduurd op zijn rol in de bekende Nederlandse televisieserie "Toen was geluk heel gewoon" van de KRO. Uit een volgeladen bus met rekwisieten (props) hebben we een garagebox omgetovert tot echt filmset. Het decoreren van de box voor de televisiecommercial heeft ons alleen al twee uur aan knutselen gekost.

 

  

TV-commercial Preuninger Automotive

Preuninger Automotive staat in haar omgeving bekendt als Fiat dealer. Van dat imago willen zij af! Wij hebben daarom een grappig en doeltreffend schript geschreven voor de televisiecommercial. Alle auto's op een rij en binnen 30 seconden mocht meneer Vrolyk even van zo veel mogelijk modellen de sfeer proeven. Want ja, er is 30 seconden gereserveerd voor deze TV commercial. Hiermee willen we op een leuke manier de klanten van Preuninger laten blijken dat zij veel meer verkopen dan alleen Fiat. De commercial is geproduceerd door onze vaste crew.

                             

Televisiecommercial Webshop Avantisport

We hebben ons weer in het zweet gewerkt tijdens deze sportieve productie met "Killerbody" Fajah Lourens. Als je een echte fitbody wilt hebben moet je de juiste sportkleding hebben. Daarom besteld zij natuurlijk bij Avantisport.nl. Deze tv commercial is met onze eigen team geproduceerd. Een halve dag draaien, een dag montage en kleurcorrectie. In de postproductie hebben we het computerscherm ingevuld.

 

  

Tv-commercial Efteling Gouden Boekjes 

Tijdens deze magische videoproductie hebben we veel gebruik gemaakt van special- en visual effects. We hebben de Gelaarsde Kat geanimeerd en tot leven gebracht. Zo hebben we met visdraad boekjes laten zweven en hebben we gebruik gemaakt van flitsende lampen. Zowel 3D animatie als opnames en post productie, zijn gedaan door onze specialisten.

 

  

Commercial AD Kunstboeken

In opdracht van De Persgroep hebben we deze tv-commercial voor het AD geproduceerd. Onze locatie was dit keer het "Singer Laren" museum. Voor deze videoproductie hebben we gebruik gemaakt van een extern team aan belichters, cameramensen en geluidstechnici. 

 

  

3D Animatie Mentos Pure Israel

0930 Creative Agency heeft een Concept gemaakt voor Mentos Kauwgom. Wij realiseren het concept in een 3D animatie. Wij maken hierbij gebruik van de meest recente 3D- en video software. Vaak willen klanten hun product verkopen op een manier die in de realiteit niet mogelijk of te duur is. Daarom zorgen wij dat de animatie het uiterlijk krijgen naar wens van de klant. In dit geval willen zij een animatie die erg dicht bij de werkelijkheid komt.