• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09

Televisiereclame laten maken

Wilt u een televisiereclame laten maken? Bij Murekla audio- en visuele communicatie bent u aan het juiste adres. Murekla heeft een groot aantal expertises onder zijn dak. Waaronder het maken van tv commercials in still frame en full motion. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Een televisiereclame laten maken in full motion

Murekla beschikt over een compacte mobiele filmcrew. Afhankelijk van de aard van de gewenste full motion videoproductie – inhoud van de opdracht in relatie tot het beschikbare budget – kan Murekla de filmcrew ‘aankleden’ met meerdere bemande camera’s, belichters, visagisten en, uiteraard, regisseur en acteurs en actrices. Murekla bij elke full motion-productie een zorgvuldig traject af. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Bekijk nu een selectie van onze full motion commercials

Een still frame televisiereclame laten maken

een minimum aan middelen een volwaardige, professionele stillframe TV televisiereclame te maken. Op basis van fotomateriaal, creativiteit en vakkundigheid slaagt Murekla erin de juiste uitstraling te bewerkstelligen – ook bij een beperkt budget. Uitgangspunt van deze stillframe-TV televisiereclame is veelal het logo van de adverteerder. Daarvan wordt een aansprekende en opvallende animatie gemaakt. De vaste editor van Murekla is gepokt en gemazeld in alle courante grafische programma’s. Zo realiseert hij still frame TV commercials met de suggestie van full motion.

Bekijk nu een selectie van onze still frame commercials

Murekla Radiocommercials, TV commercials & bedrijfsfilms

Murekla Audio & Visuele Communicatie is wat je noemt een volledige beeld- en geluidsstudio voor Bedrijfsfilms, radio- en televisiecommercials; compleet toegerust maar tegelijkertijd compact en sfeervol. Werkend vanuit een efficiënte en compacte studio. Murekla groeide in 25 jaar tijd uit tot een toonaangevende studio in de Nederlandse beeld- en geluidwereld. Een televisiereclame laten maken door Murekla? Neem direct contact op!

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het maken van televisiereclame? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier