• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
Murekla
Promotiefilms met een doel

Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken biedt veel mogelijkheden. Als bedrijf maakt u maar op een manier echt een goede naam. U moet het vertrouwen winnen van uw beoogde doelgroep. Dit kan onder andere met een promofilmpje maken. Met enkel statische, saaie en platte tekst komt u er niet. Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat mensen veel liever kijken naar een video dan dat ze een stuk tekst lezen. Ook is uit deze onderzoeken is naar voren gekomen dat een film een hogere conversie heeft en dat hier sneller vertrouwen mee wordt gewonnen. Kortom: zolang u doorgaat met het vernieuwen zal u aanvragen blijven genereren. Een promotiefilm laten maken bij ons bureau is hiervoor een van de betere mogelijkheden.

Promotiefilm laten maken door een specialist.

Afhankelijk van de vraag en behoeften die u heeft kunt u een promotiefilm laten maken voor uw producten en diensten. Dit is een van de aspecten waar we ons in hebben toegespitst. De afgelopen 25 jaar hebben wij de insteek dat we elke dag weer willen blijven bijleren. Niet alleen op technisch gebied maar ook van onze klanten. Hier werken we dagelijks mee samen om bijvoorbeeld een promotiefilm te maken.

Uw wensen staan centraal bij het ontwikkelen
Voor al uw ideeën staan we open bij de ontwikkeling van een video. Aan beperkingen doen we niet. Mogelijkheden en oplossingen, dat zijn de woorden die vaak gebruikt worden bij ons op de werkvloer. Als u ideeën heeft over hoe uw promofilm eruit moet komen te zien, gaan we graag het gesprek met u aan. Tijdens een brainstormsessie zetten we samen het ideale concept uit. Een succesvolle promotiefilm laten maken doet u bij Murekla.

Promotiefilm laten maken in onze studio.

Een succesvolle promotiefilm laten maken, de basis ligt in onze studio. Door goede camera's, montagesets, een uitgebreid bestand met muziek en geluiden en door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een prachtige promotiefilm voor uw bedrijf te maken. Creativiteit staat hierbij centraal. Ieder mens is uniek, ditzelfde principe geldt voor bedrijven. Daarom moet een promotiefilm ook onderscheidend zijn. Deze moet uw potentiële klanten verrassen. Daarom gaan we altijd op zoek naar de kenmerken die uw bedrijf onderscheiden. Deze benadrukken we als u een promotiefilm wil laten maken.
 

Promotiefilm laten maken, de inkoop van reclame zendtijd.

Behalve voor een promotiefilm laten maken kunt u ons bureau inschakelen voor de inkoop van reclame zendtijd, voor het daadwerkelijk adverteren op de radio of op de tv. De afgelopen 25 jaar hebben we een groot en veelzijdig netwerk opgebouwd waar uw bedrijf van kan profiteren. Van publieke zenders tot commerciële zenders op landelijk, regionaal of lokaal niveau. Voor vele klanten hebben we naar tevredenheid zendtijd ingekocht voor de radio en tv. Wij bieden u transparante offertes met als doel een samenwerking voor de lange termijn. De combinatie van het produceren (Promotiefilm laten maken) en de inkoop van reclame zendtijd maakt Murekla de ideale partij.

 

Promotiefilm laten maken, enkele adviezen voor het produceren van onze professionals.

Een promotiefilm laten maken bij Murekla gaat hand in hand met advies op maat. Wij ondersteunen en assisteren onze klanten dagelijks op diverse onderdelen. Enkele van deze bespreken we in deze paragraaf.

Duidelijkheid.
Wees duidelijk tegen de kijker en maak gebruik van begrijpbare taal. Dus niet teveel vaktaal die ze niet begrijpen. Maak gebruik van actieve taal in plaats van gebruik te maken van de leidende vorm. 'Wij helpen u', in plaats van, 'Wij kunnen u helpen'.  Hierdoor houdt u de aandacht van de kijker vast en blijft de boodschap beter hangen.

De doelgroep.
Richt u op de doelgroep van uw bedrijf. Wie is uw doelgroep? Waar heeft uw doelgroep baat bij? Vertel niet te veel informatie over uw bedrijf. Richt u puur op de voordelen van uw bedrijf voor de doelgroep.

Kort en bondig.
Hoe korter, hoe krachtiger, hoe beter. Maak direct uw punt. Bij een promo maken seconden het verschil. Vooral de eerste 20 seconden zijn erg belangrijk. In deze seconden bepaalt de kijker of hij of zij verder gaat kijken of stopt met kijken. Wij weten hoe we uw kijkers moeten triggeren om verder te kijken.

Zo zijn er nog tientallen punten waar we onze klanten over adviseren en waar we ze bij ondersteunen. Kortom: voor een promotiefilm laten maken bent u bij ons bureau op de juiste plaats.

 

Promotiefilm laten maken door een professional van Murekla.

Een promotiefilm laten maken door Murekla zal uw bedrijf veel op gaan leveren. Zo zal u bijvoorbeeld een toename in het aantal klanten kunnen verwachten. Ook kunt u de film gebruiken op uw website, voor presentaties, bij de entree van uw bedrijf en zo zijn er nog tal van mogelijkheden met deze film. Wij vragen u om al goed na te denken over enkele punten. Wat is bijvoorbeeld de doelstelling die u wil bereiken met de video? Wie zijn uw doelgroepen? Wat zijn de kenmerken van uw doelgroepen? Wat verwacht u van de film? Wat is de maximale prijs die u wil betalen? Dit soort vragen bespreken we tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Zo hebben we direct een goed beeld van uw organisatie en kunnen we efficiënt aan de slag met de productie van de video. Op basis van uw wensen kunnen we een offerte op maat maken. Zo weet u precies wat de kosten zijn en de prijzen voor de werkzaamheden die we uitvoeren. De kosten verschillen per project omdat de wensen van elk bedrijf anders zijn.

Vandaag nog aan de slag met een van onze specialisten voor een scherpe prijs? We hopen dat we uw belangstelling hebben gewerkt voor het ontwikkelen van een promotiefilm voor uw bedrijf. Benader ons vandaag nog via de mail op , telefonisch op (0172) 41 01 09) of via het contactformulier om een promofilmpje te maken. Voor u het weet staat uw eigen video online. Vandaag nog een promotiefilm laten maken?