• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
Murekla
Promofilms voor uw merk

Promofilm laten maken

Een promofilm laten maken bij Murekla? Samen een voorsprong nemen op uw concurrenten en een professioneel promotiefilmpje voor een lage prijs produceren? De professionals van ons bureau, Murekla, staan voor u klaar. Behalve een professionele communicatieboodschap (Promo) kan u ook uw visie en missie aan uw belangrijke doelgroepen doorgeven. Murekla ontwikkeld visuele aantrekkelijke promofilms die blijven hangen bij uw doelgroep of doelgroepen. In de volgende paragraaf gaan we dieper in op de voordelen van een promofilm voor uw onderneming.

De voordelen van een promofilm laten maken.

Ten eerste heeft u met een promofilm heeft u een groot bereik. Met de komst van de sociale media kanalen kan met weinig budget een groot publiek worden bereikt. Facebook en Twitter bijvoorbeeld bieden veel mogelijkheden voor een filmpje. Mensen zijn sociale wezens. Op het moment dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt is de kans groot dat ze zelf ook nieuwsgierig worden. Iets creëren wat mensen willen delen in hun netwerk, dat is het doel van ons bureau. Gezamenlijk ontwikkelen we een promofilm die uw diensten, merken, producten en bedrijf bij een groot publiek onder de aandacht brengt.

Laten zien wat u in huis hebt met een promofilm.

Met een promofilm kunt u ten tweede laten zien wat u in huis hebt. Met enkel woorden zal u geen indruk maken. Als de klant ziet wat u in huis heeft zal deze u sneller gaan vertrouwen. Dat is waar de kracht ligt van promotiefilms. Op een creatieve wijze kunt u hoge verwachtingen scheppen over wat er gaat gebeuren in de promo. Zo maakt u met de film de persoon al enthousiast voor deze klant bij u gaat worden. Voor vele van onze klanten hebben we met de promofilm veel nieuwe leads kunnen genereren.

Een beleving overbrengen met een promofilm.

Met een promofilm kunt u niet alleen een inhoudelijke boodschap overbrengen. Ook een beleving kunt u overbrengen op deze wijze. Iedereen kan wel een voorbeeld verzinnen van een reclame die op basis van gevoel is blijven hangen, terwijl de boodschap niet relevant is voor u. Murekla combineert een heldere boodschap op een dusdanige wijze met het beeld en geluid in de film. Zo wordt de doelgroep geprikkeld en overtuigd van uw kwaliteiten.

Kortom: wil u uw omzet verhogen, uw naamsbekendheid verbeteren of uw producten onder de aandacht brengen met behulp van een promofilm voor lage kosten. Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Enkele tips voor uw promofilm (1).

Wij adviseren onze klanten dagelijks met betrekking tot de ontwikkeling van een promofilm. Enkele van deze adviezen delen wij hier graag met u. Eerste advies/tip is altijd de waarheid in beeld te brengen in de promotiefilm. Uw doelgroep weet wat echt is en wat niet echt is. Door leugens prikken ze simpel heen. Ook de zogenaamde 'spontane' reacties van de acteurs en actrices herkennen ze. Daarom moet de film altijd echt zijn en bij de waarheid blijven. Een voorbeeld. Als uw personeel altijd een simpele spijkerbroek draagt, hoeven ze niet ineens een mooi pak aan te trekken voor de video. Blijf bij de waarden en normen van uw bedrijf.

Volgende tip, doe inspiratie op door veel promofilms te bekijken. Er zijn al onwijs veel bedrijfsvideo's gemaakt. Dit betekent dat u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Haal hier uw voordeel uit door veel voorbeelden te bekijken. Noteer wat u goed vindt en wat u niet goed vind aan een promo. Sla de beste promotie films op en gebruik deze informatie als inspiratie tijdens het produceren.

Een andere belangrijke tip voor het maken van de film, bekijk uw bedrijf vanuit de ogen van uw klant. Het is misschien een rare gedachte, maar een promo draait eigenlijk niet om uw onderneming. Het draait uiteindelijk om de klanten van uw business. Het heeft daarom weinig zin om alleen te laten zien wat u doet. Dat zal uw klanten niet raken. Zij zijn geïnteresseerd in vragen als, 'Wat zijn mijn voordelen'. Bedenk daarom goed wat uw klanten belangrijk vinden. Wat zijn de problemen waarmee ze lopen? Welke oplossingen biedt u hiervoor? Dit moet allemaal terug komen in de promofilm.

Enkele tips voor uw promofilm (2).

Denk voor de promofilm na over uw Unique Selling Points. Vertaal de sterke punten van uw onderneming in voordelen voor de klant. U biedt bijvoorbeeld snelle levering. Wat heeft uw klant hieraan? U kunt hierdoor binnen 24 uur het product op de mat hebben liggen. Dat is het voordeel wat u moet communiceren aan deze klanten.

Maak gebruik van storytelling in de promotiefilm. Deze term spreekt voor zich. Vertel een verhaal aan uw kijker. Zo creëert u beleving en geeft u meer betekenis aan de boodschap. Ga voor het verhaal en de promotie van uw onderneming op zoek naar de echte toegevoegde waarde van uw onderneming.

Zo zijn er nog meer onderdelen met betrekking tot de promo waar wij u graag over adviseren. Heeft u weleens nagedacht over het laten maken van een promofilm? Grote kans dat u dacht dat dit te duur zou zijn of dat dit niet zou werken voor uw bedrijf. Laat onze professionals daarom eerst eens met u sparren. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw onderneming en bespreken we de kosten en de baten. Denk niet teveel in beperkingen. Een promofilm kan in verschillende vormen succesvol zijn voor uw onderneming.


Wij gaan graag voor u aan de slag met het produceren van uw promofilm.

Wat zijn uw doelstellingen met betrekking tot de promofilm? Wat is de doelgroep die u wil benaderen? Wat zijn de kenmerken van deze doelgroep? Het vergaren van informatie is belangrijk om de beoogde doelen helder voor de film op papier te krijgen en te werken aan een goed opgezet script. Wij brainstormen graag met u over deze vragen en ontwikkelen vervolgens voor u een promotiefilmpje. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u interesse heeft in een filmpje op maat of benieuwd bent naar de kosten/prijs. Dit kan telefonisch op (0172) 41 01 09, ook kunt u een e-mail sturen naar info@murekla.nl of het contactformulier invullen. Wij hopen snel van u te horen en voor u een promofilm te mogen ontwikkelen en maken die bijdraagt aan de groei van uw onderneming.