• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
luchtfotografie met drones

Murekla BV

Voor professionele luchtfotografie met drones

luchtfoto met drones

Murekla BV

Voor professionele luchtfotografie met drones

Luchtfotografie met drones

U zoekt luchtfotografie met drones voor de fotografie van uw bedrijf, bouwproject, camping of evenement? Murekla maakt opvallende luchtfoto’s die te gebruiken zijn in uw website, op social media of drukwerk. Murekla uit Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland heeft alle vergunningen om zakelijk met drones te vliegen. Wij zijn actief met luchtfotografie door heel Nederland.

 

Luchtfoto laten maken

Ook een luchtfoto laten maken? Murekla heeft 2 gecertificeerde dronepiloten in huis met meerdere jaren ervaring in het maken van dronefoto’s. Met onze professionele drone maken wij haarscherpe luchtfoto’s in 16 megapixel kwaliteit. Onze drone is uitgerust met een live videoverbinding waardoor u, als klant, op de grond met de piloot kan meebeslissen over de compositie van de luchtfoto. Onze drone is inzetbaar tot windkracht 5 en natuurlijk vliegen we zo veel mogelijk op mooie zonnige dagen voor de mooiste dronefoto. Door de inzet van drones voor luchtfotografie kunnen wij snel, flexibel en tegen lage kosten produceren. Wij zijn alle dagen van de week inzetbaar.

 

Uw dronefoto

Na uw aanvraag beoordelen we altijd of er op de door u gewenste locatie gevlogen mag worden met drones. In Nederland zijn een aantal gebieden (waaronder bijvoorbeeld vliegvelden als Schiphol en Rotterdam) waar niet gevlogen mag worden. Indien we mogen vliegen op uw locatie brengen wij een scherpe offerte uit. Inzien u een opdracht op meerdere locaties of opnamedagen heeft hanteren wij een gereduceerd tarief.

Een luchtfoto maken wij altijd in RAW voor de beste kwaliteit. Luchtfoto’s bewerken wij altijd GRATIS na. U bent dan verzekert van de beste kwaliteit. Onze luchtfoto’s leveren wij aan via wetransfer of op SD-kaart. Tegen lage kosten kunnen we de mooiste dronefoto voor u afdrukken op groot formaat canvas, altijd een echte blikvanger op kantoor of in huis.

 

Luchtfotografie nodig voor uw bedrijf?

Bel de dronepiloten van Murekla, (0172) 41 01 09, of mail

 

Murekla BV
Schuberthof 35
2402 GH Alphen aan den Rijn

(0172) 41 01 09

Op zoek naar een gecertificeerde dronepiloot voor spectaculaire luchtfotografie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier

luchtfotografie met drones in Nederland