• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
dronefotografie camping
Voor professionele dronefotografie
Murekla BV
dronefotografie
Luchtfotografie met drones
Murekla BV

Dronefotografie, luchtfotografie met drones

Dronefotografie oftewel luchtfotografie met drones nodig? Voor spectaculaire luchtfoto’s met een drone van jouw bedrijf, vastgoedobject, evenement, camping, hotel, vakantieparken of van je huis? Met een luchtfoto geef je de kijker een prima overzicht van bijvoorbeeld het bedrijfsterrein. Voor de gecertificeerde dronepiloot van luchtfoto bedrijf Murekla is dit dagelijks werk. Murekla uit Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland heeft alle vergunningen voor zakelijke dronefotografie. Wij zijn actief met luchtfotografie door heel Nederland. Bewegend beeld nodig vanuit de lucht? Klik hier voor meer informatie over onze drone video.

Een drone luchtfoto maakt kijkers nieuwsgierig, valt op en is te gebruiken op alle media. Plaats de dronefoto op uw website of social media. Of gebruik de lucht foto’s in een brochure, folder, jaarverslag of ander drukwerk. Dronefotografie is ook leuk als cadeau, een mooie dronefoto afgedrukt op groot formaat canvas geeft altijd een wow-factor.

Luchtfoto laten maken

Een luchtfoto laten maken met een drone is een prima manier om tegen lage kosten en snel luchtfoto’s te schieten. Luchtfotograaf Murekla heeft 2 gecertificeerde dronepiloten in huis met meerdere jaren ervaring in het maken van dronefoto’s. Met onze professionele drone maken wij haarscherpe luchtfoto’s in 16 megapixel kwaliteit. Onze drone is uitgerust met een live videoverbinding waardoor u, als klant, op de grond met de piloot kan meebeslissen over de compositie van de luchtfoto. Onze drone is inzetbaar tot windkracht 5 en natuurlijk vliegen we zo veel mogelijk op mooie zonnige dagen voor de mooiste dronefoto.

Door de inzet van drones voor dronefotografie kunnen wij snel, flexibel en tegen een lage prijs produceren. Wij zijn alle dagen van de week inzetbaar.

Drone foto van hoge kwaliteit

Na uw aanvraag beoordelen we altijd of er op de door u gewenste locatie gevlogen mag worden met drones. In Nederland zijn een aantal gebieden (waaronder bijvoorbeeld vliegvelden als Schiphol en Rotterdam) waar niet met drones gevlogen mag worden. Indien we mogen vliegen op uw locatie brengen wij een scherpe offerte uit voor de productie van drone foto’s. Indien u een opdracht op meerdere locaties of opnamedagen heeft hanteren wij gereduceerde prijzen.

Een luchtfoto maken wij altijd in RAW voor de beste kwaliteit. Luchtfoto’s bewerken wij altijd GRATIS na. U bent dan verzekert van de beste kwaliteit. Onze lucht foto’s leveren wij aan via wetransfer of op SD-kaart. Tegen lage kosten kunnen we de mooiste dronefoto voor u afdrukken op groot formaat canvas, altijd een echte blikvanger op kantoor of in huis.

Drone fotografie wetgeving

Murekla is een luchtfotobedrijf voor drone fotografie met een ROC-L drone vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Hierdoor mogen wij binnen de geldende wetgeving en verzekerd zakelijke vluchten met een drone mogen uitvoeren. Daarmee garanderen wij dat wij legaal en veilig opereren met een professionele crew voor de productie van dronefotografie.

Onze drone is ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-1XL en is verzekerd voor derden-aansprakelijkheid voor een bedrag van € 1.000.000,-. 

Bij uw aanvraag voor luchtfotografie met drones controleren we altijd of uw luchtfoto opdracht uit te voeren is binnen de geldende regelgeving.

Luchtfotografie nodig voor uw bedrijf?

Bel de dronepiloten van Murekla, (0172) 41 01 09, of mail .

voorbeelden lucht fotografie

Inspectie Leefomgeving en Transport