Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

MUREKLA

DRONE OPNAMES LATEN MAKEN

Drone opnames laten maken

Jij wilt drone opnames laten maken door een ervaren en professioneel team dronepiloten en camera-operators? Dat komt dan goed uit! Wij zijn Murekla, een videoproductiebedrijf uit Alpen aan de Rijn, Zuid-Holland. Drone video is inzetbaar voor diverse producties zoals bedrijfsfilms, documentaires, evenementen, commercials en film. Door de inzet van luchtopnames wordt jouw productie nog aantrekkelijker. Drone shots opgenomen in 4K zijn imponerend, dynamisch, geven een prima overzicht en zijn de kers op de taart van een professionele videoproductie.

Drone opnames laten maken 3

RADIO COMMERCIALS

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal.

Drone opnames laten maken 4

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Drone opnames laten maken 5

INKOOP ZENDTIJD

Zorg voor een strategie voor het inkopen van zendtijd.

De inkoop van reclamezendtijd is vaak omslachtig, niet bij Murekla. Wij hebben een groot netwerk en directe lijnen.

100% Gecertificeerd, professioneel en veilig

Het vliegen met drones is in Nederland aan vele regels gebonden. De drone piloten van Murekla beschikken over een ROC(L) certificering zodat je weet dat de luchtopnames professioneel, veilig en verzekerd worden uitgevoerd. Na jouw aanvraag bekijken we welke mogelijkheden er zijn om de mooiste luchtbeelden te maken. Dronebeelden waar ook wij trots op zijn.Informeer gerust naar de mogelijkheden, bel 0172 – 41 01 09.

Luchtopnames met een drone in 4K

Wij maken onze luchtopnames met drones van marktleider Dji. Onze drones beschikken over de mogelijkheid om te filmen in 1080p, 2K of in UltraHD 4K. videoformaat 4K is tegenwoordig de standaard voor professionele drones en levert een videoformaat van 4096 x 2160 pixels op. In deze resolutie heeft de editor straks alle mogelijkheden in de montage om bijvoorbeeld een uitsnede, pan of zoom te maken. Doordat de camera door middel van een gyroscoop altijd gestabiliseerd is leveren wij altijd superstrakke luchtopnames.

Terwijl wij vliegen en filmen kan je op de grond, naast de piloot, meekijken op een scherm naar de shots die we op dat moment maken. Als een echte regisseur kan je ons zelfs aanwijzingen geven over de te maken drone opnames.

Onze geavanceerde drones hebben een groot bereik. Een actieradius van een kilometer en een hoogte van 120 meter is geen probleem. De luchtopnames vanaf grote hoogte zullen bij de kijker direct een wow-effect opleveren.

Ben jij klaar voor schitterende drone opnames van jouw bedrijf, evenement of videoproductie? Bel dronebedrijf Murekla, 0172 – 41 01 09.

Drone opnames laten maken 6

Bel mij terug

VOORBEELDEN LUCHT FOTOGRAFIE

Drone opnames laten maken 7
Drone opnames laten maken 8
Drone opnames laten maken 9
Drone opnames laten maken 10
Drone opnames laten maken 11
Drone opnames laten maken 12

Inkopen van zendtijd.

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Netwerk voor alle specialisme

Murekla heeft tal van vakgebieden in huis. Is een specialisme niét voorhanden, dan worden externe krachten ‘ingevlogen’. Murekla’s specialistennetwerk voorziet in art directors, regisseurs, producenten, cameramensen en vele anderen. Voor elke karwei de juiste man of vrouw!

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuws berichten

Drone opnames laten maken 13

Tv-commercial Duca del Cosma

Drone opnames laten maken 14

Epitact TV commercial

Drone opnames laten maken 15

Dekkers Keuken Centrum TV Commercial

Scroll naar boven