Commercial laten maken

Bleekemolens Race Planet

Halverwege oktober 2017 klopte Bleekemolens Raceplanet bij ons aan om een Tv commercial te laten maken voor uitzending op Ziggi Sport, Discovery Channel en als preroll voor internet. Wij zaten al vrij snel bij hen aan de tafel om ideeën te verzamelen en concepten te bedenken. We wilden iets spannends. Want een aantal super cars op een circuit zien rijden is ook weer zo simpel.

De naam van het event heet: Race Experience. Dus de beleving... Daar moeten we iets mee doen! "De droom die je als klein jochie hebt om altijd al eens in een super car te kunnen rijden". We bouwden dit idee uit tot een samenhangend geheel. De combinatie tussen aanrakingen van een brullende McLaren en flashes die voorbij schieten van een hels drukke pitstraat en dat gaspedaal tot op de bodem indrukken waardoor je in je kuipstoel wordt gezogen. Het idee staat vast, Race Planet is enthousiast en op naar de productie van de Tv commercial!

Begin November zijn we twee volle dagen in de weer geweest om een topproductie neer te zetten. De eerste dag op Circuit Zandvoort gefilmd in een volgauto om de mooiste en stoerste hoeken van de super cars op beeld vast te leggen. Met de achterklep open, achter het stuur voormalig autocoureur Michael Bleekemolen 100 km/h dat circuit over vliegen, om je heen rondvliegend zand, los liggend rubber, sportauto's op 1 tot 2 meter afstand en filmen maar! Het was een kick om dit te mogen doen!

Race Planet is enthousiast over het eindresultaat en zet de commercial in op TV tijdens de reclameblokken rond het Formule 1 seizoen op Ziggo Sport en History channel. Verder zal hij ingezet worden als internetadvertentie.

Concept: Ruud, Axel
Regie: Ruud
Camera: Sylvester, Lara, Axel.
Acteur: Nils
Licht: De Lichtmacht

Bleekemolens Race Planet 3
Bleekemolens Race Planet 4
Bleekemolens Race Planet 5
Bleekemolens Race Planet 6

Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

Scroll naar boven