• Murekla BV
  • Schuberthof 35
  • Alphen aan den Rijn
  • (0172) 41 01 09
radio jingles laten maken
Murekla
Unieke gecomponeerde jingles!
jingles laten maken
Murekla
Unieke gecomponeerde jingles!
jingles maken
Murekla
Unieke gecomponeerde jingles!

Radio Jingles laten maken

Een pakkende jingle nodig? Radio jingles laten maken die als puzzelstukjes passen in het format van je radiostation. Met onze jarenlange ervaring in het maken van radio jingles maken wij graag voor u een pakkende jingle. Voor zowel landelijke als plaatselijke radiostations, kort of lang, met of zonder live muzikanten en altijd maatwerk wat past bij uw radiostation!
 

Een breed uitgedacht arrangement

Een pakkende radio jingle kan eenvoudig klinken, toch bestaat het uit een breed uitgedacht arrangement. Dat is het muzikale niveau wat wij willen bereiken. Onze componisten weten wat past bij uw radiostation en beschikken over de nodige creativiteit om dit te realiseren. Ook maken wij graag commerciële jingles en andere composities op maat.
 

De mogelijkheden

Murekla biedt nieuwe jingles. We leveren complete jinglepakketten vanaf €1.750.- excl btw. Dit pakket bestaat uit vijf korte jingles met reclamepingel en nieuwsintro. Ook is het mogelijk om de bestaande jingles te vernieuwen. Een scherpe jingle laten maken tegen een scherpe prijs.
 

Contactformulier

Beluister hieronder diverse fragmenten

Benieuwd naar onze producties? Beluister hieronder een aantal van door ons geproduceerde jingles! En laat je inspireren!