Één aanspreekpunt

Onafhankelijk zendtijdadvies

RTV commercials van concept tot eindproduct

Composities op Maat

MUREKLA

1 AANSPREEKPUNT VOOR INKOOP ZENDTIJD EN PRODUCTIE

Inkoop reclame zendtijd, tv reclame en radioreclame

Murekla is een onafhankelijk media adviesbureau voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring in het verzorgen van tv reclame en radioreclame, zowel lokaal, regionaal als landelijk. Murekla werkt samen met diverse bekende media bureaus: mediabureau voor het inkopen van zendtijd voor radio- en televisie en natuurlijk online campagnes.

Met onze gespecialiseerde partners zijn wij de gids in het medialandschap en nemen wij je mee aan de hand om de juiste keuzes te maken in de complexe wereld van mediaplanning en inkooptechnieken. Voor alle mediumtypen als het om inkoop van reclame zendtijd gaat! Wilt je zendtijd inkopen voor jouw organisatie? Adverteren op radio of adverteren op tv tegen reële kosten?

Wij hebben kennis, ervaring en de tools in huis om tot de ultieme mediaprestaties te komen wanneer een radio- of televisiecampagne gevoerd wordt. Kijk- en luistercijfers vanuit respectievelijk SKO (Stichting KijkOnderzoek) en CLO (Centraal LuisterOnderzoek) worden in de planningstool MBS uitgewerkt en geanalyseerd. Zo kunnen we meerdere scenario’s uitwerken voor de betreffende doelgroepen. Welke zendermix levert het hoogste bereik? Hoeveel herhalingscontacten heb je nodig voor een effectieve mediacampagne? Wat zijn de juiste tijdvakken voor je doelgroep? Welke investering is nodig om een juiste mediadruk te krijgen? Wat doet de concurrentie op dit vlak? Welke spotlengte is ideaal?

Inkoop Reclame Zendtijd 3

ADVERTEREN OP DE RADIO

Murekla is een onafhankelijk media-adviesbureau voor inkoop van reclame zendtijd op radio. Wil je adverteren op de radio? Hier vind je meer informatie.

Inkoop Reclame Zendtijd 4

ADVERTEREN OP DE TV

Murekla is een onafhankelijk media-adviesbureau voor inkoop van reclame zendtijd op TV. Wil je adverteren op de TV? Hier vind je meer informatie.

Inkoop Reclame Zendtijd 5

RADIO COMMERCIAL

Hoeveel kost een Radio Commercial eigenlijk?

Radiocommercials van Murekla vallen op, blijven hangen en communiceren het juiste verhaal. Hier vind je meer informatie!

Inkoop Reclame Zendtijd 6

TV COMMERCIALS

Jouw TV commercial op professionele wijze gefilmd!

TV-commercials voor ieder budget. Murekla maakt al ruim 30 jaar televisiecommercials.

Hier vind je meer informatie!

Adverteren op radio en/of TV

De kosten voor een radio en/ of een tv reclame campagne zijn altijd gebaseerd op het aantal luisteraars en/ of kijkers.

Spotcampagnesbill-boarding, samenwerkingen en non-spot activaties, alles is mogelijk. Adverteren op landelijk niveau, Murekla kent alle mogelijkheden.

Campagnes met een regionale aanpak, ook dit speelveld kent Murekla op haar duimpje. Landelijke exposure: Wij kennen de krachten en profielen van alle nationale zenders. Internetzenders, lineair of on demand kijken, alle kanalen en devices worden meegenomen in elke zenderanalyse en keuze. 

Murekla weet wat er te koop is, wat de kosten van adverteren op tv en radiocommercials zijn, en… welke kortingen op de zendtijd kunnen worden bedongen en/ of natuurlijk eventuele voorkeurposities!

Allemaal vragen waar wij dagelijks de antwoorden op kunnen geven. Dit alles rapporteren we in een helder campagneoverzicht. Onze media partner werkt voor meer dan 400 adverteerders, daardoor is de kennis van adverteren op radio en/ of TV hoog en weten we uit ervaring wat de juiste weg is in het tv- of radiolandschap Onze specialisten gaan graag in gesprek met je. We leveren geen dikke rapporten, maar heldere analyses begrijpelijk in woord en beeld gebracht. Elk plan bespreken we met jou als klant, zodat we elke vraag wegnemen en toelichten met onze afwegingen.

Inkoop Reclame Zendtijd 7
Inkoop Reclame Zendtijd 8
Inkoop Reclame Zendtijd 9

Vul je gegevens in en wij bellen terug binnen 24h

TV reclame kosten

Je wilt met je bedrijf reclame op tv en bent benieuwd naar de kosten? Of heb je gezocht naar tv reclame kosten? Murekla is jouw partner voor de productie en plaatsing van tv reclame. Adverteren op tv hoeft helemaal niet duur te zijn. Door de combinatie van inkoop zendtijd en productie van tv commercials kunnen we de kosten in toom houden.

Kortom, wilt u adverteren op tv of adverteren op de radio of welk ander medium? Overleg eerst met Murekla! Het juiste bereik voor de juiste prijs. Neem direct contact met ons op, 0172 – 41 01 09.

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Direct in contact komen met ons

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier in en druk op verzenden. Wij reageren uiterlijk binnen 24 uur op uw inzending.

Velden met een * zijn verplicht.

Scroll naar boven